counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Η Ελένη Τζώρτζη απαντά, μέσω του FTHIS στον Πέτρο Φιλιππίδη που την είπε αγενέστατη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Η Ελένη Τζώρτζη απαντά, μέσω του FTHIS στον Πέτρο Φιλιππίδη που την είπε αγενέστατη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Η Ελένη Τζώρτζη απαντά, μέσω του FTHIS στον Πέτρο Φιλιππίδη που την είπε αγενέστατη

Πέτρος Φιλιππίδης - Ελένη Τζώρτζη

Από τις: Νάνσυ Παραδεισανού - Ευαγγελία Τσιορλίδα

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου. Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και σε μια συνάδελφό του και τη χαρακτήρισε αγενέστατη. Ο χαρακτηρισμός του αφορούσε στην ηθοποιό Ελένη Τζώρτζη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Mega “Λατρεμένοι μου γείτονες”.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δήλωσε συγκεκριμένα: "Είμαστε σε μια εποχή αποκαθήλωσης. Θέλουν κυρίως οι συνάδελφοι να αποκαθηλώνουν τα είδωλα, όχι τόσο πολύ ο κόσμος. Διαβάζω καμιά φορά στα social media ότι οι πρώτοι που κράζουν είναι συνάδερφοι. Αυτό είναι τραγικό. Ήταν μια συνάδελφος πέρσι, με ένα περιστατικό που είχε γίνει, που είπε ότι ο "σεβασμός δεν απαιτείται, κερδίζεται". Γιατί να τον κερδίσω τον σεβασμό; Τον απαιτώ! Όταν ανεβαίνω στην σκηνή, ξέρει ο κόσμος πώς παίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω έκπτωση σε καμία παράσταση. Τον απαιτώ. Συνάδελφοι που σε παρακαλούσαν να τους πάρεις στην δουλειά.... Αυτό ήταν με μια συνάδελφο…. Μια αγενέστατη συνάδελφος.” Για να πει μετά από προτροπή του Γιώργου Λιάγκα και το όνομά της: "Ελένη Τζώρτζη".

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την ηθοποιό Ελένη Τζώρτζη, η ίδια μίλησε στο FTHIS.GR και ήταν ενήμερη για τα όσα είπε για εκείνη ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά και για το χαρακτηρισμό που της έδωσε στον αέρα της εκπομπής.

Η Ελένη Τζώρτζη ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο διαδίκτυο που αφορούσε στον Πέτρο Φιλιππίδη σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης που πρωταγωνιστούσε τότε. Όπως ανέφερε μια εφημερίδα, ο ηθοποιός είχε διακόψει την παράσταση επειδή ένας θεατής έτρωγε πατατάκια την ώρα που εκείνος ερμήνευε το ρόλο του, κάτι που μετά ο ίδιος είχε διαψεύσει ως συμβάν στο FTHIS.GR.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό και η Ελένη Τζώρτζη τότε, σχολίασε την ανάρτηση εφημερίδας που ανέφερε το περιστατικό. “Ο σεβασμός μου, έχει πει ο μπαμπάς μου, δεν επιβάλλεται, κερδίζεται”. Αυτή η δημόσια δήλωση ενόχλησε τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος, όπως η Ελένη Τζώρτζη ισχυρίζεται, την πήρε τηλέφωνο ενώ δεν είχαν μιλήσει ποτέ τηλεφωνικά οι δυο τους και της είπε ότι θα της κάνει μήνυση. Το σχόλιο της Ελένης Τζώρτζη, σύμφωνα πάντα με την ίδια, δεν είχε στόχο μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τον θεατή. Ο συνάδελφος της το εξέλαβε διαφορετικά και οι δυο τους διαφώνησαν. "Δεν είχα καταλάβει σε ποιον θα έκανε μήνυση. Σε εμένα που έκανα ένα σχόλιο ή στην εφημερίδα που ανέφερε το συμβάν; Μάλιστα μου είχε πει τότε πως εκτιμά πολύ την δουλειά και την γνώμη μου, κάτι που όπως κατάλαβα σήμερα από τα λεγόμενά του, δεν ισχύει. Με πήρε δηλαδή να με επιπλήξει που είπα την γνώμη μου; Ποιος; Ο Πέτρος ο Φιλιππίδης; Γελάνε και οι πέτρες", λέει η Ελένη Τζώρτζη στο FTHIS.GR.

Η ίδια επιπλέον τόνισε πως δεν έχει ζητήσει ποτέ δουλειά από τον Πέτρο Φιλιππίδη. "Έχω συνεργαστεί μία φορά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν πολλά χρόνια στο θέατρο, σε μια αριστοφανική παράσταση. Ο κύριος Φιλιππίδης με είχε βρει ήδη στον θίασο όταν ήρθε. Αν εννοεί ότι μου επέτρεψε ως πρωταγωνιστής να συνεχίσω να υπάρχω στον θίασο και μετά την δική του προσθήκη, τι να πω... Σε όλη μου την καριέρα πήγαινα σε ακροάσεις κι έπαιρνα ρόλους γιατί το άξιζα, δεν ζήτησα ποτέ καμία χάρη από κανέναν και δεν είχα και γνωριμίες για να παίρνω δουλειές", είπε η Ελένη Τζώρτζη.

"Από το πρωί μου τηλεφωνούν δημοσιογράφοι και μου ζητούν να απαντήσω σε όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εμένα. Μου έδωσε μια δημοσιότητα την οποία δεν αποζητούσα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αυτός που είναι. Μιλάει εκείνος για ευγένεια; Να έλεγε ο Γιώργος ο Μιχαλακόπουλος που εκτιμώ βαθύτατα και είναι γλυκύτατος άνθρωπος ότι είμαι αγενής, να το σκεφτώ και να στεναχωρηθώ. Να μου το πει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Από το πρωί γελάω!", λέει η Ελένη Τζώρτζη.

Αυτή την περίοδο, η ηθοποιός ασχολείται ενεργά με τον πολιτιστικό σύλλογο της Επιδαύρου γιατί όπως λέει θέλει να κάνει πράγματα που έχουν πολιτισμό, ευγένεια και επίπεδο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR