counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο OLGA's BLOG - Ισαβέλλα Κούτση & Βαγγέλη Σκλάβος: Βάπτισαν την κορούλα τους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο OLGA's BLOG - Ισαβέλλα Κούτση & Βαγγέλη Σκλάβος: Βάπτισαν την κορούλα τους
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο OLGA's BLOG - Ισαβέλλα Κούτση & Βαγγέλη Σκλάβος: Βάπτισαν την κορούλα τους

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 12.30 οι αγαπημένοι μας φίλοι Ισαβέλλα και Βαγγέλης βάφτισαν την μονάκριβη κορούλα τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Και το όνομα αυτής… ΦΕΛΙΣΙΑ!!! Το Φελίσια προκύπτει από το συνδυασμό δύο ονομάτων… Φωτεινή – Αλεξάνδρα. Φωτεινή είναι η μητέρα του Βαγγέλη και Αλεξάνδρα το όνομα της γιαγιάς της Ισαβέλλας. Νονά της μικρής η Σοφία Σιδέρη που είχε παντρέψει πριν δύο καλοκαίρια το ζευγάρι μαζί με δύο καλές φίλες του ζευγαριού.

Η βάφτιση έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και καλεσμένοι ήταν μόνο οι συγγενείς και κουμπάροι των παιδιών. Η Ισαβέλλα και ο Βαγγέλης έφτασαν από νωρίς στην εκκλησία χαλαροί κρατώντας αγκαλιά το μπουμπουκάκι τους που ήταν ντυμένο στα μπλε, αγαπημένο χρώμα της μαμάς .Ήταν πάρα πολύ ήσυχη σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και δεν έκλαψε καθόλου. Μάλιστα αμέσως μετά κοιμήθηκε για δυο ώρες περίπου κι έτσι οι γονείς της  μπόρεσαν να απολαύσουν το γεύμα που ακολούθησε στο εστιατόριο Silver Star στο Καβούρι.

Τα βαπτιστικά της μικρής ήταν όλα λευκά και το υπέροχο φορεματάκι της ταίριαζε απόλυτα με τις λευκές επίσης μπαρετούλες της. Μπορεί μαμά και νονά να αγχώθηκαν λίγο μέχρι να βρουν το κατάλληλο νούμερό, καθώς τα μωράκια μας μεγαλώνουν με τόσο γρήγορους ρυθμούς που είναι κάτι σαν λαχείο να πετύχεις το σωστό μέγεθος ειδικά αν το έχεις αγοράσει καιρό πριν, αλλά το αποτέλεσμα τους αντάμειψε και με το παραπάνω καθώς έδειχνε υπέροχο επάνω στην πανέμορφη Φελίσια. Η  Ισαβέλλα φορούσε μια μακριά μπορντό φούστα συνδυασμένη με λευκό πουκάμισο και μπαλαρίνες. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κοτσίδα με αφέλειες μπροστά. (σου πάει υπέροχα και το χρώμα και το κούρεμα φιλεναδίτσα μου, μην τα αλλάξεις μέχρι να σε ξαναδώ!). ο Βαγγέλης κούκλος όπως πάντα φόρεσε ένα καλό πουκάμισο με παντελόνι.

Οι γιαγιάδες Κορνηλία και Φωτεινή , έλαμπαν από περηφάνια για την εγγονούλα τους καθώς και η μαμά Ισαβέλλα η οποία συγκινήθηκε αρκετά στο μυστήριο και  ιδιαίτερα  τη στιγμή που ο παππάς βούτηξε τη μικρή στην κολυμπήθρα. Οι μπομπονιέρες ήταν στις αποχρώσεις του λευκού και του ροζ, ριγέ και πουά. Για τους μικρούς φίλους είχαν ετοιμάσει κυπελλάκια με μολύβια, γόμες και σχολικά είδη απόλυτα ταιριαστά με την φθινοπωρινή περίοδο που βαφτίστηκε η μικρή.

Αγαπημένα μας παιδιά… να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!! Να είναι γερή, καλότυχη, ευλογημένη και καλοφώτιστη!!! Θα μας λείψετε πάρα, πάρα πολύ!!! ( η Ισαβέλλα με τον Βαγγέλη και το μπεμπάκι τους έχουν ήδη ξεκινήσει για την Λευκάδα καθώς θα μείνουν εκεί όλη αυτή τη σεζόν, αφού ο Βαγγέλης θα αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ Δόξα Λευκάδας). Το μωράκι σας είναι ένα από τα πιο όμορφα μπεμπάκια του κόσμου!!! Και δεν το λέω μόνο εγώ, είναι κοινή ομολογία!!! Θα περάσετε υπέροχα στη Λευκάδα με όλη την οικογένεια σας δεμένη.

Σας αγαπάμε πολύυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR