counter

Αποκαλύπτει που και πως έχασε 3.000.000 ευρώ και μιλάει για την άγνωστη σχέση του με γνωστή ηθοποιό!

Αποκαλύπτει που και πως έχασε 3.000.000 ευρώ και μιλάει για την άγνωστη σχέση του με γνωστή ηθοποιό!
Αποκαλύπτει που και πως έχασε 3.000.000 ευρώ και μιλάει για την άγνωστη σχέση του με γνωστή ηθοποιό!

Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής με αφορμή τη συνεργασία του φέτος το χειμώνα με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου έδωσε ακόμη μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη αυτή τη φορά στο περιοδικό "Εγώ".

Η συνέντευξη ξεκίνησε απο την κρίση και πόσο τον έχει επηρεάσει, για να καταλήξει σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις.

"Το πρόβλημα επιβίωσης το βίωσα όταν ήρθα απο τη Ρωσία. Δεν είχαμε να φάμε. Έχω περάσει δύσκολες ημέρες. Έχω κάνει ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς. Τότε όμως ζούσαν όλοι φτωχικά ενώ τα τελευαάία χρόνια ζούσαν όλοι πλουσιοπάροχα. Όταν φτάνεις ξανά στο σημείο που ήσουν πρίν σαράντα χρόνια, εγώ που το πέρασα ξέρω πως να επιβιώσω. Είμαι και επιχειρηματίας και επένδυσα χρήματα αλλά απο λάθη άλλων έχασα τα λεφτά μου. Έχασα 3.000.000. ευρώ μέσα στην τελευταία δεκαετία. Καταστραφήκαμε όλοι. Είναι ο αγώνας μιας ζωής, τριάντα χρόνια να τραγουδάω. Ο φόβος ότι επειδή πέρασα πολύ φτωχικά με έκανε να δημιουργήσω κι άλλες επιχειρήσεις"

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, αν και κατά καιρούς έχουν έρθει στην επιφάνεια οι σχέσεις του με γνωστές σήμερα κυρίες είναι ότι ο Λευτέρης Πανταζής διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό, Βαλέρια Χριστοδουλίδου.

Λευτέρης Πανταζής - Βαλέρια Χριστοδουλίδου

"Που θυμηθήκατε αυτό το όμορφο κορίτσι; Είχαμε περάσει ένα φεγγάρι πολύ ωραία. Συνεργαστήκαμε στα πρώτα της βήματα στο μικρό " Διογένη". Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Της εύχομαι τα καλύτερα"

Όσο για την δήλωση του που είχε προκαλέσει εντύπωση ότι έχει πάει με 200 γυναίκες δηλώνει: "Να σου πω την αλήθεια, πήρα το κομπιούτερ μετά και... μάλλον σε κορόιδεψα. Δεν έβγαιναν οι αριθμοί. Ήταν περισσότερες και νιώθω ευλογημένος που μέσα απο τη δουλειά μου αλλά και λόγω της καλοσύνης μου έχω περάσει καλά στη ζωή μου."

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR