counter

Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τον γιο της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου

Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τον γιο της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου
Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τον γιο της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου

Shaya

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» μίλησε η Shaya σταματώντας τη φημολογία που κυκλοφορεί πάνω από ένα χρόνο και τη θέλει να έχει σχέση της με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής της εταιρίας στην οποία ανήκει, το γιο της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου.

Η sexy τραγουδίστρια είπε συγκεκριμένα: «Αν ασχοληθώ με όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν πει ή έχουν γράψει για μένα θα πρέπει να αλλάξω δουλειά. Εδώ κάποιοι έφτασαν να πουν πως φοράω περούκα, επειδή είμαι καραφλή! Με τον Μάνο, όταν διαβάζαμε αυτά τα δημοσιεύματα, γελούσαμε. Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ ερωτικά τον Μάνο. Και μόνο που είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας με την οποία συνεργάζομαι, αυτό με κάνει να μην μπορώ να τον δω σαν άντρα. Αν τον ερωτευόμουν, θα έπρεπε να με αναλάβει άλλος μετά. Δεν μπλέκω ποτέ τις σχέσεις και τη δουλειά μου».

Η Shaya, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Μίλησε και για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με συνάδελφό της: «Ομολογώ ότι δεν πήγε και άσχημα, γιατί κατανοούσε περισσότερο τη φύση της δουλειάς και δεν ζήλευε περισσότερο από άλλους συντρόφους μου. Αλλά είναι διαφορετικό να είσαι συνάδελφος με κάποιον, και άλλο η δουλειά του ενός να εξαρτάται από τη δουλειά του άλλου».

Περισσότερα στο «ΟΚ» που κυκλοφορεί.

ΟΚ_Cover350

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR