counter

Αποκάλυψη: Τι κρύβεται πίσω από την ιστορία του νέου video clip του Παντελή Παντελίδη;

Στις 18 Φεβουαρίου κλείνει ένας ολόκληρος χρόνος από το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Σήμερα, 10 μήνες αργότερα, το νέο του τραγούδι και videoclip είναι γεγονός! Η Ζήνα Κουτσελίνη και η παρέα της ασχολήθηκε με το θέμα και μάλιστα, προβλήθηκε στην εκπομπή μια συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη του σαλέ, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του videoclip.

Διαβάστε επίσης: Παντελής Παντελίδης: Κυκλοφόρησε το νέο του video clip για το τραγούδι "Άλλη μια ευκαιρία"

Πρόκειται για ένα μέρος που ο Παντελής Παντελίδης επέλεγε για τις στιγμές που ήθελε να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Μάλιστα, τα όμορφα τοπία του μέρους εκείνου, αποτέλεσαν έμπνευση για να γράψει αυτό το τραγούδι. Το «χιονισμένο ναυάγιο», για παράδειγμα, που ακούμε στο κομμάτι «Άλλη μια ευκαιρία» αποτελεί έμπνευση του χιονισμένου τοπίου που αντίκρυζε στο αγαπημένο του «καταφύγιο».

Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω σαλέ, Βασίλης Τσαρούχας, περιγράφοντας τις στιγμές των γυρισμάτων, αποκάλυψε ότι η συγκίνηση μεταξύ των συνεργατών του Παντελή Παντελίδη ήταν μεγάλη, καθώς ήταν η πρώτη φορά που γυρνούσαν videoclip χωρίς την παρουσία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη και συνεργάτη. Στη σκέψη ότι ο Παντελής Παντελίδης δε βρίσκεται πια εν ζωή, συχνά βούρκωναν και σταματούσαν. Όμως, η ανάγκη τους να τον «αναστήσουν» μέσω της φωνής του, τους έκανε να συνεχίζουν να εργάζονται, ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως ήταν η καταιγίδα και η ομίχλη που έπρεπε να αντιμετωπίσουν.

Ο ιδιοκτήτης του σαλέ αποκάλυψε, επίσης, την πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων. Πρόκειται για την πρώτη εικόνα. Για τις πρώτες νότες. Για τη μελωδία που πρωτοέπαιξε ο Παντελής Παντελίδης και πλέον, ακουγόταν από τον αγαπημένο του κιθαρίστα, Ρουσσέτο. Η στιγμή ήταν τόσο έντονη που ο ιδιοκτήτης συγκινείται ξανά στο παραπάνω video, μόνο στη θύμησή της.

Ο Παντελής Παντελίδης είναι, λοιπόν, ξανά εδώ. Μέσα από τη φωνή του, τα λόγια του, την τέχνη του. Θα είναι πάντα εδώ… χάρη στους θαυμαστές του που θα τον κρατούν για πάντα ζωντανό στη μνήμη τους και την καρδιά τους!

Ακούστε όλες τις λεπτομέρειες για το backstage των γυρισμάτων του νέου videoclip του Παντελή Παντελίδη στο παραπάνω video.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR