counter

Αποκάλυψη για την Τζένη Ιωακειμίδου: Δύο μήνες πριν είχε συλληφθεί ξανά να περνά με κόκκινο!

Αποκάλυψη για την Τζένη Ιωακειμίδου: Δύο μήνες πριν είχε συλληφθεί ξανά να περνά με κόκκινο!
Αποκάλυψη για την Τζένη Ιωακειμίδου: Δύο μήνες πριν είχε συλληφθεί ξανά να περνά με κόκκινο!

Με οριστική αφαίρεση της άδειας οδήγησης, κινδυνεύει η Τζένη Ιωακειμίδου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε μέσω facebook την έντονη διαφωνία που είχε αστυνομικό, την ώρα που η ίδια μετέφερε τον γιο της στο νοσοκομείο, οδηγώντας με αυξημένη ταχύτητα.,

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, Protothema, οι πληροφορίες της Τροχαίας, αναφέρουν: «πριν από περίπου δύο μήνες η συγκεκριμένη οδηγός πιάστηκε από το ραντάρ να τρέχει στην περιοχή της παραλιακής υπερβαίνοντας κατά πολύ το όριο ταχύτητας. Το δίπλωμα της αφαιρέθηκε επιτόπου. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που πιάνεται για τα ίδια αδικήματα. Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και του ορίου ταχύτητας. Το δίπλωμα αφαιρέθηκε, θα κρατηθεί στην Τροχαία Ελληνικού και στη συνέχεια θα σταλεί σχετικό σήμα με τη δέσμευσή του διπλώματος στο υπουργείο Μεταφορών. Εκεί θα διαπιστωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που αφαιρέθηκε για τις ίδιες παραβάσεις. Ο κώδικας είναι ξεκάθαρος. Πρόβλέπει οριστική αφαίρεση του διπλώματος και στη συνέχεια μετά από μερικούς μήνες ο οδηγός πρέπει αφού έχει παρακολουθήσει το 50% των μαθημάτων σε σχολή οδήγησης να ξαναδώσει εξετάσεις για να το αποκτήσει».  

Στην ανάρτηση της Τζένης Ιωακειμίδου, μετά τη συνάντησή της και τις παρατηρήσεις από άνθρωπο της Τροχαίας, απάντησε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Ανάρτηση

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR