counter

Αποφάσισα να συνεχίσω ένα κομμάτι που είχα σταματήσει...

Αποφάσισα να συνεχίσω ένα κομμάτι που είχα σταματήσει...
Αποφάσισα να συνεχίσω ένα κομμάτι που είχα σταματήσει...

Γεια σας Vashionistes μου...

Αποφάσισα να συνεχίσω ένα κομμάτι που είχα σταματήσει λόγω εγκυμοσύνης και εννοώ τη μόδα την οποία αγαπώ και μου αρέσει πολύ να φωτογραφίζω.

Η μόδα για εμένα είναι εικόνα, δημιουργία παιχνίδι, φαντασία, παρέα, ταξίδι στο χρόνο. θέλω να μοιράζομαι τις σκέψεις τις αποτυπώνω στο blog μου ,να συλλέγω αντικείμενα, να συνδυάζω διαφορετικά υλικά μεταξύ τους και να ανταλλάσσω απόψεις και εμπειρίες. .Να απολαμβάνω μαζί με τη φίλη μου Δήμητρα Κωστάκη την αγάπη μας για τη φωτογραφία. Ταιριάξαμε πολύ με τη Δήμητρα και αποφασίσαμε να συνυπάρξουμε μέσα από το Vashionistas. Για όσους δεν θυμούνται η Δήμητρα υπήρξε ένα πολύ ταλαντούχο μοντέλο με αξιόλογη καριέρα, σοβαρές δουλειές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σήμερα είναι μανούλα 3υπεροχων αγοριών και η τρέλα της είναι η φωτογραφία.

Το μόνο που θέλουμε είναι να γίνεται η παρέα μας, να σας μεταδώσουμε την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, ούτε συμβουλές ,ούτε πρέπει η δεν πρέπει. Στη μόδα όλα επιτρέπονται μέχρι εκεί που μπορεί κάποιος να τα υποστηρίξει.

Θα μιλήσουμε για μόδα, διακόσμηση, ομορφιά, ταξίδια, θα σας προτείνουμε πράγματα που έχουμε δοκιμάσει και μας άρεσαν, αγαπημένα στέκια στην πόλη και ότι άλλο συμβαίνει γύρω μας.

Θα ξεκινήσουμε με μια βόλτα σε ένα υπέροχο σημείο της Αθήνας, στο Φλοίσβο. Πρωινό χωρίς κόσμο πήρε τη φωτογραφική της μηχανή και εγώ τα αγαπημένα μου κόμματα σε black n white αποχρώσεις και κάνοντας τη βόλτας μας, τραβούσαμε φωτογραφίες. είχε υπέροχη μέρα, το μέρος είναι ιδανικό για όποιον θέλει να ξεφύγει από την καθημερινότητα και τέλειο σκηνικό για τους λατρεία τις θάλασσας.

Τα κομμάτια που διάλεξα έχουν απλό αλλά αυστηρό ύφος και κάνουν την απόλυτη αντίθεση με το σκηνικό.

Κάπως βραδινά με φλατ Oxford παπούτσια και ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν .

Τολμήστε το διαφορετικό και προσαρμόστε το στα δεδομένα σας.

Αυτά και αλλά πολλά θα λέμε μέσα από το Vashionista,ότι ενδιαφέρον βρίσκουμε θα σας το παρουσιάζουμε και μέχρι το επόμενο ραντεβού μας... φιλάκια πολλά σε όλους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR