counter

Από το MasterChef στο Top Chef: Οι δύο παίκτες που διαγωνίζονται στο νέο ριάλιτι μαγειρικής

Από το MasterChef στο Top Chef: Οι δύο παίκτες που διαγωνίζονται στο νέο ριάλιτι μαγειρικής
Από το MasterChef στο Top Chef: Οι δύο παίκτες που διαγωνίζονται στο νέο ριάλιτι μαγειρικής

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Top Chef».

Οι τρεις κριτές Γιώργος Βενιέρης, Γκίκας Ξενάκης και Αστέριος Κουστούδης έκαναν την είσοδο τους στο πλατό ενώ υποδέχτηκαν και τους 15 επίδοξους μάγειρες.

Διαβάστε εδώ: Top Chef: Πρεμιέρα για το ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ- Τα πρώτα λόγια των κριτών

Όπως φαίνεται στο «Top Chef» θα δούμε και παλιούς γνώριμους μάγειρες, αφού την εμφάνιση τους έκαναν ο Τζώρτζης Παπανικολάου και ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Οι δύο παίκτες είχαν συμμετάσχει στο MasterChef και αποτέλεσαν από τους πιο πολυσυζητημένους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Πλέον τόσο ο Δημήτρης Τσίκιλης, όσο και ο Τζώρτζης Παπανικολάου αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στις κουζίνες και θα βάλουν τα δυνατά τους για να φθάσουν στον τελικό του Top Chef.

Τζώρτζης Παπανικολάου

Ένα είναι το σίγουρο για τον Τζώρτζη: η έντονη προσωπικότητά του δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο 29χρονος σεφ έρχεται από την Αθήνα να μας δείξει πόσο πολύ του αρέσει η γαστρονομία, αλλά και η τηλεόραση. Έχει μάθει να επικεντρώνεται στον στόχο του και να εξουδετερώνει οποιοδήποτε εμπόδιο, αλλά και… αντίπαλο! Στο Top Chef θέλει για να αποδείξει ότι είναι ένας αληθινός επαγγελματίας, που εξελίσσεται διαρκώς. Οι γεύσεις του είναι έντονες όπως και τα extreme sports, με τα οποία ασχολείται. Του αρέσει ο κινηματογράφος και λατρεύει να βοηθά τους άλλους. Η αγάπη του για προσφορά τον οδηγεί όπου υπάρχει ανάγκη και η συμμετοχή του σε φιλανθρωπικές δράσεις γεμίζει την ψυχή του, όπως λέει. Δηλώνει, μάλιστα, ότι αν κερδίσει το έπαθλο, θα διαθέσει μέρος του ποσού σε ανάλογους φορείς.

Δημήτρης Τσίκιλης

Ο Δημήτρης μετρά πολλά μαγειρικά χιλιόμετρα, καθώς έχει περάσει τα τελευταία 22 χρόνια στις κουζίνες. Παραδέχεται, ωστόσο, ότι η γυναίκα του τον ξεπερνά σε μαγειρικό ταλέντο. Το πρώτο πιάτο που δημιούργησε ήταν μία χωριάτικη σαλάτα. Έκτοτε, όμως, ακολούθησε μία σημαντική πορεία, που τον οδήγησε σήμερα στη θέση του σεφ σε ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια της Αθήνας. Η δημιουργική πινελιά του αποτυπώνεται και στο ιδιαίτερο στυλ του που τον κάνει να ξεχωρίζει. Είναι μπαμπάς δύο παιδιών που ανυπομονούν να τον δουν να συναγωνίζεται με άλλους επαγγελματίες του χώρου. Έχει λάβει και στο παρελθόν μέρος σε διαγωνισμό μαγειρικής, όμως πιστεύει ότι το επίπεδο του Top Chef θα τον εξελίξει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους καλύτερους του χώρου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR