counter

Από τη μανία της να έχει πλούσια μαλλιά με τα extensions, σε λίγο θα μείνει φαλακρή!

Από τη μανία της να έχει πλούσια μαλλιά με τα extensions, σε λίγο θα μείνει φαλακρή!
Από τη μανία της να έχει πλούσια μαλλιά με τα extensions, σε λίγο θα μείνει φαλακρή!

Τι να το κάνεις το καλλίγραμμο κορμί τα λούσα και τις εξόδους όταν κινδυνεύεις να μείνεις φαλακρή; Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Nancy Dell’Olio, σε βραδινή της έξοδο και καθώς φύσηξε ο “βαρδάρης” αποκαλύφθηκε το μυστικό της. Και να νομίζετε ότι μιλάμε για ατύχημα ενδυματολογικό κάνετε λάθος. Η Nancy Dell’Olio από τη μανία της να έχει πλούσια μαλλιά κινδυνεύει να μείνει φαλακρή από τα πολλά extension που φοράει.

Τη γνωστή δικηγόρο τη γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με τον Sven-Goran Eriksson, προπονητή της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις εμφανίσεις της τα Μ.Μ.Ε, αφού της αρέσει να προκαλεί ώστε να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομα της.

Αυτή τη φορά όμως το θέαμα δεν ήταν και πολύ κολακευτικό αφού τα καιρικά φαινόμενα εξέθεσαν τη μελαχρινή γυναίκα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Nancy Dell’Olio κινδυνεύει να μείνει φαλακρή από τα πολλά extension που φοράει μιας και η ίδια έχει μανία με τα πολλά και μακριά μαλλιά.

Μπορεί οι Χολιγουντιανές star σύσσωμες να αποχωρίζονται τα extension τους αλλά η Nancy Dell’Olio δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θέλει να έχει πλούσια κόμη με κάθε κόστος. Ακόμη κι αν τα extension την οδηγήσουν σύντομα στην απώλεια των μαλλιών της.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν η γνωστή δικηγόρος είναι λαμπερή, καλοντυμένη και σε άψογη φόρμα. Αλλά όταν γυρίσει πλάτη το θέαμα είναι απογοητευτικό. Τα μαλλιά της Nancy Dell’Olio είναι αραιωμένα και το κρανίο της φαίνεται καθαρά. Αν συνεχίσει με αυτήν την τακτική θα ήταν καλό να τσεκάρει το δελτίο καιρού πριν κάνει έξοδο και να προτιμήσει τις μέρες που θα χει άπνοια!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR