counter

Από εδώ η γυναίκα του και από εκεί το… αίσθημά του!

Από εδώ η γυναίκα του και από εκεί το… αίσθημά του!
Από εδώ η γυναίκα του και από εκεί το… αίσθημά του!

Γιάννης Αϊβάζης

Καλεσμένος του FTHIS.TV ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη γυναίκα του Μαρία Κορινθίου και τη κόρη τους Ισμήνη, παραδέχθηκε ότι είναι σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο “Dancing with the stars”, ενώ αποκάλυψε και τη μεγάλη του αγάπη.  

"Πρόκληση η συμμετοχή μου στο Dancing with the stars"
Με τις φήμες ότι θα συμμετέχει στο “Dancing with the stars” να ακούγονται όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα, ο Αϊβάζης επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. “Ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει, καθώς προσπαθούμε να δούμε αν βγαίνουν οι χρόνοι μας. Αλλά πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον και το θεωρώ πρόκληση να συμμετάσχω, ιδιαίτερα όταν κάνεις κάτι που είναι διαφορετικό από αυτά που κάνεις” είπε ο γνωστός ηθοποιός.  

"Ήταν συνειδητή η απόφαση να κάνουμε παιδί"
Ο Αϊβάζης μίλησε και για τη Μαρία Κορινθίου, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας ότι ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. “Στους δύο τρεις μήνες που ήμασταν μαζί με τη Μαρία, μάθαμε ότι θα κάνουμε και παιδί” είπε ο ηθοποιός, ο οποίος δεν θεωρεί ότι βιάστηκε στη σχέση του με τη Μαρία: “Ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου βγουν οι σχέσεις, ακόμα κι αν είσαι με τον άλλον 4-5 χρόνια. Πιστεύω ότι ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που δεν καταπιέζει τα συναισθήματά του”.
Μάλιστα είπε τη γνώμη του και για τη πρόσφατη δήλωση της Κορινθίου ότι κάποιοι από τον χώρο προσπάθησαν να τους χωρίσουν. “Δεν θέλω να εξηγώ δηλώσεις που δεν έχω κάνει εγώ. Απλά πιστεύω ότι η Μαρία το είπε αυτό, γιατί ίσως υπήρχαν άνθρωποι που μπορεί να έβαζαν και στοίχημα για το πόσο θα κρατήσει η σχέση μας” είπε ο ηθοποιός.  

"Ασχολούμαι με το Twitter όταν έχω διάθεση"
Τη σχέση του με τα social media αποκάλυψε ο Αϊβάζης, η οποία μοιάζει να είναι αρκετά χλιαρή. “Ασχολούμαι με τα social media, αλλά όχι πάρα πολύ. Εδώ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το κινητό μου” είπε, ενώ όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Χρίσλα Γεωργοκοπούλου πήγαν να το “στριμώξουν” ρωτώντας τον αν έχει ψάξει ποτέ το κινητό της Μαρίας Κορινθίου, ο Αϊβάζης ήταν ξεκάθαρος: “Δεν το έχω κάνει. Συνήθως είναι κλειδωμένα τα κινητά μας”.

 

"Συζητάμε με τη Μαρία αν θα φύγουμε στο εξωτερικό"
Την απόφαση διάφορων συναδέλφων του να δοκιμάσουν τη τύχη τους στο εξωτερικό σχολίασε ο Αϊβάζης, τονίζοντας ότι “ο καθένας έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει το όνειρό του. Υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα δοκίμαζα και εγώ τη τύχη μου στο εξωτερικό”. Μάλιστα αποκάλυψε ότι με τη το συζητάνε να φύγουν οικογενειακός στο εξωτερικό.

"Η Ισμήνη είναι η ζωή μου"
Για τον ρόλο του πατέρα μίλησε ο Αϊβάζης, λέγοντας ότι “η Ισμήνη μου άλλαξε όλη τη νοοτροπία για τη ζωή. Πλέον πρώτα σκέφτομαι το παιδί και μετά εμένα”. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν σχεδιάζει το μέλλον της: “Μεγαλώνοντας το ίδιο το παιδί σου δείχνει τι του αρέσει. Δεν θα πιέσω ποτέ την Ισμήνη να κάνει πράγματα που δεν θέλει”.

Το χάντμπολ, η Μαρία και η ταινία που έχει γράψει
Για το πάθος του με το χάντμπολ μίλησε ο Αϊβάζης, λέγοντας ότι “είναι η αγάπη μου. Το άθλημα που ξεκίνησα πριν από 24 χρόνια και είναι αυτό που μου δίνει χαρά και με αναζωογονεί”.
Βέβαια εκτός από το χάντμπολ έχει και τη δουλειά του. Και αποκάλυψε ότι “έχω γράψει μια ταινία, όπου είναι ένα βήμα πριν την υλοποίησή της. Μάλιστα σε αυτή θα συνεργαστούμε με τη Μαρία”.
Όσο για το πώς νιώθει που έχει δίπλα του μια τόσο ωραία γυναίκα; “Είναι τιμή μου” είπε και συμπλήρωσε: “Δεν τη ζηλεύω. Άλλωστε δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα στη σχέση μας”.

Ο κόσμος ανακρίνει τον Γιάννη Αϊβάζη
Στην καρέκλα της ανάκρισης κάθισε ο γνωστός ηθοποιός και απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του κόσμου. Παραδέχθηκε ότι τον ενοχλούσε στην αρχή που τον κοιτούσαν περίεργα στο δρόμο, αποκάλυψε ότι δεν τον ενοχλεί η κριτική των άλλων για το ταλέντο του, καθώς “κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του και το ταλέντο είναι υποκειμενικό”, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν… τσαμπουκαλεύεται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR