counter

Απίστευτο κι όμως... Φαίη εν δράσει: Η Φαίη Σκορδά θα καθαρίζει σπίτια! (Video)

Απίστευτο κι όμως... Φαίη εν δράσει: Η Φαίη Σκορδά θα καθαρίζει σπίτια! (Video)
Απίστευτο κι όμως... Φαίη εν δράσει: Η Φαίη Σκορδά θα καθαρίζει σπίτια! (Video)

Φαίη Σκορδά

Όσοι γνωρίζουν καλά τη Φαίη Σκορδά δεν απόρησαν βλέποντας τη Δευτέρα το πρωί στην εκπομπή "Το Πρωινό" στον ΑΝΤ1, την παρουσιάστρια να ανακοινώνει τη νέα στηλή της εκπομπής, στην οποία θα έχει πρωταρχικό ρόλο.

Η Φαίη Σκορδά θα καθαρίζει το σπίτι σας! ΝΑΙ! Καλά ακούσατε... η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνει δράση και θα έρχεται στο χώρο σας να καθαρίσει το σπίτι σας. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Λιάγκας την έχει αποκαλέσει υποχόνδρια και άλλες τόσες φορές η ίδια έχει αποκαλύψει ότι έχει εμμονή με την καθαριότητα. Την ώρα που οι άλλοι κάθονται στο σπίτι της και χαλαρώνουν εκείνη τρίβει με απολυμαντικά καθαριστικά όλο το σπίτι. Γενικά στο σπίτι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα δεν επιβιώνει μικρόβιο.

Το "χόμπυ" της, αποφάσισε να το κάνει στήλη στην εκπομπή της. Έτσι λοιπόν η Φαίη Σκορδά κάλεσε το κοινό να της στείλει φωτογραφίες με τα βρώμικα σπίτια του, κυρίως εργένηδες άνδρες και εκείνη θα βάλει την ποδιά της και με ειδικό συνεργείο καθαρισμού θα έρθει σπίτι σας να σας το καθαρίσει.

Ποιος δεν θα ήθελε τη Φαίη Σκορδά με ποδιά στο σπίτι του;

Δείτε το video και αύριο θα αποκαλύψει την επόμενη στήλη που αποφάσισε να αναλάβει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR