counter

Απίστευτο! Έτσι έγινε το σπίτι Χολιγουντιανού ζευγαριού μετά την φονική πυρκαγιά

Απίστευτο! Έτσι έγινε το σπίτι Χολιγουντιανού ζευγαριού μετά την φονική πυρκαγιά
Απίστευτο! Έτσι έγινε το σπίτι Χολιγουντιανού ζευγαριού μετά την φονική πυρκαγιά

Με την πιο φονική πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνια να καταστρέφει στο πέρασμά της τεράστιες δασικές εκτάσεις, κάνοντας στάχτη χιλιάδες σπίτια, δεκάδες celebrities ήρθαν αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα χάνοντας τις πολυτελείς κατοικίες τους.

Η Μάιλι Σάιρους και ο σύζυγός της Λίαμ Χέμσγουορθ ήταν ανάμεσα στους πληγέντες της καταστροφικής φωτιάς, καθώς το σπίτι τους στο Μαλιμπού κάηκε ολοσχερώς.

Η διάσημη τραγουδίστρια  έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Twitter το δυσάρεστο αυτό γεγονός, γράφοντας τα εξής: "Εξαίρετη από τις πυρκαγιές που έπληξαν την κοινότητά μου. Είμαι μία από τους τυχερούς. Τα ζώα μου και η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ είναι  ασφαλής και αυτό είναι που έχει σημασία τώρα. Το σπίτι μου δεν υπάρχει πλέον, αλλά οι μνήμες που έχω από εκεί με την οικογένεια μου και τους φίλους μου παραμένουν ζωντανές. Είμαι ευγνώμων'', ενώ σε ένα άλλο tweet η τραγουδίστρια έγραψε: "Όποιος μπορεί να κάνει δωρεές για να αποκατασταθεί η μαγεία του Malibu".

Από την άλλη, ο Λίαμ Χέμσγουορθ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα συντρίμμια του καμένου σπιτιού τους. "Αυτό είναι ότι απέμεινε από το σπίτι μου, οι πέτρες που γράφουν “ΑΓΑΠΗ” πολλοί άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, η καρδιά μου είναι σε αυτούς τους ανθρώπους. Το Malibu είναι μια αγαπημένη κοινότητα και βοηθάει ο ένας τον άλλον με οποιοδήποτε τρόπο. Θα γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί μετά από αυτό. Ευχαριστώ τους ντόπιους που βοήθησαν να σβήσει αυτή η φωτιά και ευχαριστώ επίσης και τους πυροσβέστες που είναι οι ήρωες μας. Σας αγαπώ. Μείνετε όλοι δυνατοί. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με δωρεές ας το κάνει", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR