counter

Απίστευτο! Απόπειρα πνιγμού εναντίον της Lindsay Lohan

Απίστευτο! Απόπειρα πνιγμού εναντίον της Lindsay Lohan
Απίστευτο! Απόπειρα πνιγμού εναντίον της Lindsay Lohan

Lohan

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη


Η Lindsay Lohan είδε από κοντά το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης για τρίτη φορά μέσα σ' ένα μήνα και προς έκπληξη όλων, αυτή τη φορά ήταν το θύμα.

Η περίεργη ιστορία ξεκινά χτες το βράδυ, όταν  η LilLo επισκέφτηκε με φίλες της το γνωστό  club της πόλης, "1 Οak", όπου εκεί γνώρισε τον 25χρονο Christian LaBella. Αφού διασκέδασαν μαζί όλο το βράδυ, εκείνη τον προσκάλεσε να πάει μαζί της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Μόλις έφτασαν, όμως, ο άντρας άρχισε να την φωτογραφίζει και, όταν εκείνη αντέδρασε, ο Christian την έριξε στο πάτωμα και έβαλε τα χέρια του, γύρω από το λαιμό της. Στο κινητό του βρέθηκαν περισσότερες από 50 δικές της φωτογραφίες και video τα οποία είχε ήδη στείλει στις επαφές του!

Πριν λίγη ώρα ο εκπρόσωπός της δημοσίευεσε την εξής ανακοίνωση: "Η Lindsay δέχτηκε επίθεση σήμερα, νωρίς το πρωί, στο ξενοδοχείο που έμενε στη Νέα Υόρκη. Παρόλο που έφερε μικρά τραύματα δεν νοσηλεύτηκε. Ο άντρας που της επιτέθηκε συνελήφθη και βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα. Η Lindsay συνεργάζεται με τις αρχές αναφορικά με την έρευνα".

Οι περιπέτειες της ηθοποιού με τον νόμο δεν έχουν τελειωμό και φανταζόμαστε ότι αν πρωταγωνιστήσει σε αστυνομικό δράμα θα είναι ο ρόλος της καριέρα της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR