counter

Απίστευτο: Αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου

Απίστευτο: Αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου
Απίστευτο: Αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 95 ετών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η εξόδιος ακολουθία καθώς και η κηδεία είχε ανακοινωθεί ότι θα τελούνταν την Δευτέρα στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30, ωστόσο μια ώρα πριν ενημερώθηκαν στο νεκροταφείο ότι η κηδεία αναβάλλεται.

Έτσι λοιπόν φίλοι και παλιοί συνεργάτες που βρέθηκαν εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο, έμειναν με τα λουλούδια στο χέρι.

«Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή», δήλωσε στην εφημερίδα ο φύλακας του κοιμητηρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η αστυνομία εντόπισε κάποια ξαδέρφια του Δημήτρη Λυμπερόπουλου και έναν ανιψιό του στην Αμερική, και τους ειδοποίησε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τελεστεί η κηδεία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR