counter

Απίστευτη κόντρα Τζολί - Πιτ: Οι κατηγορίες της Αντζελίνα και η αντεπίθεση του Μπραντ

Απίστευτη κόντρα Τζολί - Πιτ: Οι κατηγορίες της Αντζελίνα και η αντεπίθεση του Μπραντ
Απίστευτη κόντρα Τζολί - Πιτ: Οι κατηγορίες της Αντζελίνα και η αντεπίθεση του Μπραντ

Ήταν Σεπτέμβριος του 2016, όταν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης και την απόκτηση έξι παιδιών.

Δύο χρόνια περίπου μετά, οι δύο σταρ του Χόλιγουντ δεν φαίνεται να έχουν λύσει τις διαφορές τους, με αποτέλεσμα να αλληλοκατηγορούνται για τη διατροφή των τέκνων τους.  Η Αντζελίνα εμπλέκει τον πρώην σύζυγό της ότι δεν έχει καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνται.

«Έχει καθήκον να πληρώνει διατροφή. Έως τώρα, δεν έχει καταβάλει ουσιαστική διατροφή μετά τον χωρισμό. Με δεδομένο ότι οι ανεπίσημοι διακανονισμοί, για την καταβολή των εξόδων των παιδιών, δεν έχουν υλοποιηθεί τακτικά για πάνω από 1,5 χρόνο, έχει πρόθεση να καταθέσει αίτηση για εντολή καταβολής διατροφής αναδρομικά» αναφέρει η δικηγόρος της ηθοποιού, Σαμάνθα Μπλέι ΝτεΤζιν, στα έγγραφα που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το NBC.

Στην αντίπερα όχθη, όπως γράφει σε ρεπορτάζ του το Page Six, οι δικηγόροι του Πιτ κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες έγγραφα στα οποία ο ηθοποιός «αμφισβητεί κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι δεν έχει καταβάλλει την διατροφή των παιδιών» και επισημαίνουν ότι έχει «δανείσει ήδη στη Τζολί 8 εκ. δολάρια για να την βοηθήσει στην αγορά της τρέχουσας κατοικίας της και έχει πληρώσει 1,3 εκ. δολάρια σε λογαριασμούς προς όφελος της ίδιας και των ανήλικων παιδιών τους».

Το τι μέλλει γενέσθαι θα το δείξει ο χρόνος…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR