counter

Η απίστευτη επίθεση στον Βασίλη Καλλίδη και η απάντησή του

Η απίστευτη επίθεση στον Βασίλη Καλλίδη και η απάντησή του
Η απίστευτη επίθεση στον Βασίλη Καλλίδη και η απάντησή του

Ένα απίστευτα υβριστικό μήνυμα δέχτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Καλλίδης. Συγκεκριμένα «φιλόζωη» follower, κατηγόρησε τον γνωστό μάγειρα, ότι έβρασε στο Πρωινό ζωντανές καραβίδες. Η ίδια παράλληλα επιτέθηκε λεκτικά και στην οικογένεια του μάγειρα. Ο Βασίλης Καλλίδης δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε, αλλά και την απάντηση που έδωσε, η οποία ήταν και αυτές στους ίδιους υψηλούς τόνους.

«Κάπου να σε δω σε κάποια εκπομπή που έχεις και μαγειρεύεις και μάλλον είχες καραβίδες, δεν τα ξέρω καλά αυτά, κάποιες κουνιόνταν γιατί ήταν ζωντανές ακόμα και κάποια έκανε πως έφευγε παραπέρα και σε βλέπω να λες, "ε αφού είσαι έτσι" και τη ρίχνεις στο βραστό νερό... Πόσο ξεφτιλισμένος μπορεί να σαι που όχι μόνο έριξες κάτι ζωντανό να βράζει, αλλά γελούσες γελοίο ανθρωπάκι, σου φάνηκε τόσο αστείο; (....) Θεωρείς μόνο η ύπαρξη σου είναι ανώτερη και όλα τα άλλα είδη είναι υπό; Δεν πονάνε; Δεν αισθάνονται; (....)», έγραψε χαρακτηριστικά η διαδικτυακή φίλη του μάγειρα.

Όσο για τον Βασίλη Καλλίδη; Ο ίδιος απάντησε: «Άσε με αγάπη μου που δεν έχω τα TRIPLE S του BALENCIAGA έχω και σένα! Μετά τη ρώτησα πόσο καιρό έχει να γαμ@».


Η αναρτηση του Βασιλη Καλλιδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR