counter

Απίστευτη αλλαγή: Πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ" έχασε 38 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος!

Απίστευτη αλλαγή: Πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ" έχασε 38 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος!
Απίστευτη αλλαγή: Πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ" έχασε 38 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος!

Η Έλενα Λιασίδου επέστρεψε στα τηλεοπτικά πράγματα την προηγούμενη σεζόν παίζοντας στο «Μπρούσκο», ενώ και φέτος θα συνεργαστεί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστώντας στη νέα ερωτική-αστυνομική σειρά του ALPHA «Το τατουάζ». 

Εκεί υποδύεται την Αφροδίτη Μελά, κόρη του Παύλου Μελά (Γιώργος Παρτσαλάκης) και της Μάρθας Μελά (Ελίνα Ακριτίδου), αδερφή του Αλέξανδρου Μελά (Στέφανος Μιχαήλ) και της Ελένης Μελά (Ελένη Πιερίδου).

Το τατουάζ

Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που είναι σήμερα, αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 38,5 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών με την εικόνα της πριν και μετά, στο οποίο είναι ολοφάνερη η μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή της.

"Όταν γέννησα το παιδί μου, κανείς δεν πίστευε ότι θα καταφέρω να χάσω τα 38,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη… Έχασαν όλοι την πίστη τους σε μένα… Όμως εγώ τα κατάφερα! Πίστεψα στον εαυτό μου και αγάπησα το σώμα μου, γι’αυτό και το φρόντισα! Σήμερα λοιπόν, με αγαπάω ακόμα περισσότερο! Κι εσύ! Κι εσύ μπορείς! Κι εσύ ΟΛΑ τα μπορείς γιατί είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ!" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τατουάζ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR