counter

Απίστευτες αποκαλύψεις από πρώην υπαλλήλους του Michael Jackson: "Ήταν ο βασιλιάς της βρώμας"

Απίστευτες αποκαλύψεις από πρώην υπαλλήλους του Michael Jackson: "Ήταν ο βασιλιάς της βρώμας"
Απίστευτες αποκαλύψεις από πρώην υπαλλήλους του Michael Jackson: "Ήταν ο βασιλιάς της βρώμας"

Michael Jackson

Απίστευτες αποκαλύψεις έκαναν στην εφημερίδα New York Post πέντε γυναίκες που εργάστηκαν ως καμαριέρες του Michael Jackson, στο ράντσο στην Καλιφόρνια,από το 1996 έως το 2004. Πέντε χρόνια μετά το θάνατό του, οι γυναίκες, έδωσαν συνέντευξη ανώνυμα και αναφέρθηκαν στη σχέση του Michael Jackson με την υγιεινή, η οποία όπως φαίνεται ήταν ανύπαρκτη.

"Ο Jackson ήταν καθαρός και τακτικός μέχρι το 1993, όταν ο 13χρονος, τότε, Τζόρνταν Τσάντλερ έγινε το πρώτο αγόρι που δημοσίως τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. Από τότε, όταν αναγκάστηκε να πληρώσει την οικογένεια του παιδιού 20 εκατ. δολάρια για να αποσυρθούν οι κατηγορίες, όλα άλλαξαν. Ο Michael συχνά έτρεχε εκεί που βρίσκονταν τα ζώα και έπαιζε με τα κακά τους, δημιουργώντας ένα «μονοπάτι» μέσα στο σπίτι χωρίς να τον νοιάζει" περιγράφει η καμαριέρα Νο1. "Κι αν λέγαμε κάτι, απειλούσε πως θα έφτιαχνε μπάλες από κακά και μας τις πετούσε", προσθέτει. "Κατουρούσε στο πάτωμα μπροστά στην είσοδο. Απλά, άνοιγε το φερμουάρ του και έβρεχε το πάτωμα" περιγράφει η καμαριέρα Νο2. 

"Ήταν μπερδεμένος, διεφθαρμένος και ναρκομανής», πρόσθεσε η ίδια και συνέχισε αναφερόμενη στο τι έκαναν οι νεαροί φιλοξενούμενοι του Τζάκσον, ανάμεσά τους ο Ρόμπσον, ο ΜακΚόλεϊ Κόλκιν και ο Τζέιμς Σέιφτσακ (που επίσης έχει κατηγορήσει τον Τζάκσον) και κάποια ανήψια του τραγουδιστή. Οι καμαριέρες θυμούνται πως τα αγόρια πετούσαν μπουκάλια και κουτάκια παντού, έπαιζαν με τις ώρες πόλεμο με φαγητό αλλά και μαξιλαροπόλεμο. Μία ακόμα απόδειξη "βρώμας" του Michael Jackson ήταν πως δεν ήθελε να αλλάζουν τα σεντόνια στο δωμάτιό του. "Πολλές φορές έπρεπε να μπω κρυφά για να του αλλάξω σεντόνια. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούσε να κοιμάται με τέτοια βρωμιά", είπε η καμαριέρα Νο2. "Υπήρχαν κάλτσες και εσώρουχα στο κρεβάτι, μισοφαγωμένο κοτόπουλο και πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Και κατουριόταν πάνω του, το μέρος βρωμούσε". Σύμφωνα με την καμαριέρα Νο2 μόνο η κυρίως ντουλάπα του "Τζάκο", όπου κρατούσε το σήμα κατατεθέν σμόκιν του, τις παγέτες ήταν σε άψογη κατάσταση. Η καμαριέρα Νο2, που εργάστηκε στη Neverland από το 1994 έως το 1996, περιγράφει επίσης ότι ανάμεσα στα πράγματα που κρατούσε ο Τζάκσον και αρνούνταν να πετάξει ήταν μια χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα και ένα μπλουζάκι, που είτε το φορούσε κάποιο ανήλικο αγόρι ή κάποιος έφηβος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR