counter

“Απήγαγαν” τη σύζυγο του Χιου Γκραντ στον μήνα του μέλιτος!

“Απήγαγαν” τη σύζυγο του Χιου Γκραντ στον μήνα του μέλιτος!
“Απήγαγαν” τη σύζυγο του Χιου Γκραντ στον μήνα του μέλιτος!

Όπως έγινε γνωστό, ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Άννα Εμπερσταϊν τον περασμένο Μάιο, μετά από πολλά χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι επέλεξε να πάει μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, όπου έμελε να τους συμβεί κάτι απίστευτο. Όπως αποκάλυψε ο Γκραντ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Late Night With Seth Meyers», η σύζυγός του απήχθη από… οδηγό ταξί. Ναι, καλά διαβάσατε!

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι δυο τους μπήκαν σε ταξί στην «πόλη του Φωτός» και ρώτησαν τον οδηγό αν έχει μηχανάκι πιστωτικών καρτών  κι εκείνος τους απάντησε θετικά. Όταν, όμως, έφτασαν στον προορισμό τους, αυτό δεν λειτούργησε. «Ο οδηγός μου είπε: "Πού είναι τα μετρητά;". Απάντησα: "Λοιπόν, δεν έχω καθόλου". Ακολούθησε φοβερός καυγάς και με πήγε σε ένα ATM και το ATM δεν λειτουργούσε. Έτσι, είπα στη σύζυγό μου "Βγες από το αυτοκίνητο!" και της έκανα χειρονομία για να βγει γρήγορα από το ταξί» είπε χαρακτηριστικά ο  διάσημος ηθοποιός.

Έτσι, όταν προσπάθησαν να βγουν από το ταξί, ενώ δεν είχαν πληρώσει τα 6 ευρώ, «απήγαγε» την Έμπερσταϊν. «Απλά έφυγε με τη γυναίκα μου. Πραγματικά χάλασε τον μήνα του μέλιτος. Η γυναίκα μου είναι πικραμένη από εκείνη τη μέρα. Μου είπε: "Γιατί δεν έτρεξες πίσω από το ταξί;"», εξομολογήθηκε.
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR