counter

Απέκτησε παιδί πριν λίγες εβδομάδες και τον εντοπίσαμε στο "Ελ. Βενιζέλος"

Απέκτησε παιδί πριν λίγες εβδομάδες και τον εντοπίσαμε στο "Ελ. Βενιζέλος"
Απέκτησε παιδί πριν λίγες εβδομάδες και τον εντοπίσαμε στο "Ελ. Βενιζέλος"

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν ο Στέλιος Κρητικός και η σύζυγος του Κάτια Παπαδοπούλου. Ο ηθοποιός υποδέχτηκε στον κόσμο την κορούλα του στις 25 Απριλίου, και η ζωή του απο τότε έχει αλλάξει!

«Όταν όλα εξαρτώνται από μάς κι είναι το βάρος υπέροχο . Υπέροχο που απρόσμενα το ξεπερνάς σαν το ποτάμι που ρέει απ της αυλής το πλύσιμο στου πεζοδρομίου την όχθη . Σαν των κυμάτων το τσάκισμα απ της βροχής το κατακεραύνωμα στο τζάμι της σοφίτας . Σαν τον νοτιά και τον βοριά, που συντροφικά κυριαρχούν στων δέντρων τις κορφές απ το ξεφύσημα της ανάσας μου στο όριο της αντοχής ... Το θέλω αυτό το βάρος , το αγαπώ και θέλω κι άλλα να χαρώ, να ζήσω». είχε γράψει στο Instagram με τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR εντόπισε τον Στέλιο Κρητικό στο αεροδρόμιου του Ελευθέριος Βενιζέλος με τον θίασο του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος έχει αρχίσει την περιοδία. 

Διαβάστε επίσης: Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz προετοιμάζεται για τον ερχομό της κόρης του και μας αποκαλύπτει το όνομά της!

Διαβάστε επίσης: Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz κάνει τις τελευταίες αγορές πριν τον ερχομό του μωρού

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR