counter

Απέβαλε η Super Κική: Η ανακοίνωση στο Instagram

Απέβαλε η Super Κική: Η ανακοίνωση στο Instagram
Απέβαλε η Super Κική: Η ανακοίνωση στο Instagram

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram το μεσημέρι της Πέμπτης (28/07) Super Κική αποκάλυψε πως απέβαλε.

Η γνωστή instagrammer εξήγησε, μεταξύ άλλων, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και βιώνει τους τελευταίους μήνες, ενώ ανέφερε πως δε θα ήθελε να συζητήσει ξανά δημόσια για την εγκυμοσύνη και την αποβολή της.

Διαβάστε επίσης: Σoύπερ Kική: Η επίσκεψη σε ψυχολόγο κατά τη διάρκεια της εγκυμoσύνης της - "Εντόπισα το πρόβλημα"

Θυμίζουμε πως στις 24 Ιουνίου η Super Κική είχε ξαφνιάσει τους followers της όταν ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή instagrammer είχε αποκαλύψει μάλιστα πως θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της, καθώς χώρισε από τον σύντροφό της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Super Κικής

Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR