counter

Απασφάλισε η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ: "Θέλει να βλάψει την Βασιλική Οικογένεια"

Απασφάλισε η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ: "Θέλει να βλάψει την Βασιλική Οικογένεια"
Απασφάλισε η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ: "Θέλει να βλάψει την Βασιλική Οικογένεια"

Θέση για το πολυσυζητημένο Megxit πήρε επίσημα και η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα.

Συγκεκριμένα η 55χρονη Σαμάνθα Μαρκλ, με άρθρο της στη βρετανική Sun κατηγορεί τη αδερφή της ότι ήθελε να κάνει «μεγάλη ζημιά» στη Βασιλική Οικογένεια. Η Σαμάνθα Μαρκλ γράφει μάλιστα ότι η Δούκισσα του Σάσεξ «επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια».

«Η αδελφή μου έπεσε στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος… Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλυγουντ.

Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος. Ο Τόμας ήταν πραγματικά ένας υπέροχος πατέρας. Πλήρωσε όλα όσα χρειάστηκαν για την εκπαίδευσή της και την νοιάστηκε με τρυφερότητα.

Ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια. Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες… Η 93χρονη Βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Κλούνεϊ και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής. Ανησυχώ ότι η Μέγκαν και ο Χάρι δεν θα βρουν ποτέ την πραγματική ευτυχία. Δεν βρήκαν την ικανοποίηση μέσα στη βασιλική οικογένεια, θα τη βρουν εκτός; Ίσως συναντήσουν συμβούλους που μπορούν να τους γιατρέψουν τις πληγές… Αγαπώ την αδερφή μου, αλλά δε μου αρέσει το άτομο που έχει γίνει» γράφει, μεταξύ άλλων, στη μακροσκελή επιστολή της η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR