counter

Απαντάει στις φήμες που μιλούν για συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Απαντάει στις φήμες που μιλούν για συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη
Απαντάει στις φήμες που μιλούν για συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Λάουρα Ναργιες

Καλεσμένη του FTHIS TV ήταν η Λάουρα Νάργες τη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου. Η ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια μίλησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, τις φήμες που τη θέλουν να είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τα μέτρια… ελληνικά της, δείχνοντας ότι είναι ένα κορίτσι με ειλικρίνεια.

Δεν ξέρει αν θα είναι στο ΟΛΑ
Η Λάουρα Νάργες πέρασε πολύ ωραία ως μέλος της ομάδας του ΟΛΑ τη περασμένη τηλεοπτική σεζόν και δεν το κρύβει. Όμως όπως δήλωσε δεν ξέρει αν θα συνεχίσει και φέτος. “Υπάρχουν αρκετές ιδέες αυτή τη στιγμή και θα δούμε που θα καταλήξουμε” είπε και συμπλήρωσε: “Πάντως ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα η συμμετοχή μου στο ΟΛΑ. Τώρα βλέπουμε τι θα συμβεί”.\

 

“Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη”
Οι φήμες θέλουν τη Νάργες το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ελένη Μενεγάκη, ώστε να συμμετέχει στην εκπομπή της. Η ελληνογερμανίδα δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε τις φήμες και αρκέστηκε να πει ότι “υπάρχουν πολλά projects που συζητιούνται. Μέχρι εκεί μπορώ να πω”. Ωστόσο δεν δίστασε να παραδεχθεί για ακόμα μια φορά πως “η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις παρουσιάστριες που θαυμάζω πολύ”.

Λάουρα Νάργες VS Ελένα Παπαβασιλείου
Βέβαιο όσο υπάρχουν φήμες για πιθανή μετακόμιση της Νάργες στην εκπομπή της Μενεγάκη, άλλο τόσο ακούγεται ότι τη θέση της στο ΟΛΑ θα πάρει η Ελένα Παπαβασιλείου. Φήμες που δεν ενοχλούν την νεαρή παρουσιάστρια καθώς λέει ότι “υπάρχει λόγος που η Έλενα υπάρχει στη τηλεόραση. Και πιστεύω ότι είναι ένας χώρος που έχει θέση για όλους. Άλλωστε δεν θεωρώ δικιά μου τη θέση στο  ΟΛΑ, απλά είναι μια συνεργασία”.

Η Νάργες λύνει τη παρεξήγηση για τη δήλωσή της
Το καλοκαίρι η δήλωση της Νάργες, ότι η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα είχαν θέση στη γερμανική τηλεόραση λόγο διαφορετικής νοοτροπίας εκεί, συζητήθηκε πολύ. Η ελληνογερμανίδα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας “αναφερόμουν στη διαφορά μεταξύ της ελληνικής και της γερμανικής τηλεόρασης, μιλώντας γενικώς για παρουσιαστές, όχι για αυτές τις δύο συγκεκριμένα. Δηλαδή και τον εαυτό μου έβαζα μέσα σε όλο αυτό”.

Ανακρίνοντας τη Λάουρα Νάργες
Φυσικά δεν γλίτωσε ούτε από την ανάκριση του κόσμου και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις. Μίλησε για την πιο εκνευριστική συνήθειά της, ξεκαθάρισε ότι δεν της έχουν μιλήσει ποτέ άσχημα στο δρόμο επειδή είναι γερμανίδα, ενώ αποκαλύπτει πότε θα μάθει σωστά ελληνικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR