counter

Ανυσηχία για πρησμένα άκρα του Πρίγκιπα Καρόλου! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ανυσηχία για πρησμένα άκρα του Πρίγκιπα Καρόλου! Τι συμβαίνει με την υγεία του;
Ανυσηχία για πρησμένα άκρα του Πρίγκιπα Καρόλου! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ανησυχία έχει προκαλέσει το πρήξιμο των άκρων του πρίγκιπα Καρόλου μετά από τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας τα άκρα του ιδιαιτέρως πρησμένα.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Ινδία για την διήμερη βασιλική περιοδεία του, πετώντας με αεροπλάνο από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η συγκεκριμένη πτήση διαρκεί 9 ώρες, επομένως, το πρήξιμο τω άκρων του θεωρείται κάτι φυσιολογικό λόγω της πολύωρης πτήσης.

Το θέαμα κατέγραψαν οι κάμερες την ώρα που έβγαζε τα παπούτσια του για να εισέλθει σε έναν ναό στο Νέο Δελχί, αποκαλύπτοντας τα κατακόκκινα δάχτυλα των ποδιών του. Βέβαια, το πρήξιμο δεν παρατηρείται μόνο στα πόδια αλλά πλέον και στα δάχτυλα των χεριών.

Έχει παρατηρηθεί πως το πρήξιμο στα άκρα του Καρόλου παρατηρείται όποτε ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Ωστόσο, το πρήξιμο των άκρων μπορεί να δηλώνει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως ουρική αρθρίτιδα, διαβήτη η κατακράτηση υγρών.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν τις φωτογραφίες αυτές εκφράζοντας την ανησυχία τους για την υγεία του πρίγκιπα αλλά σαφώς και να σατιρίσουν την όλη κατάσταση λέγοντας πόσο απεριποίητα είναι τα άκρα του ή πως για το πρήξιμο αυτό φταίει η καλή ζωή που κάνει με πολύ φαγητό και ποτό.
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR