counter

Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτησή της για το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτησή της για το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο
Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτησή της για το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 στα 81 του χρόνια μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, όσο και η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου εννέα μήνες μετά προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους και την καθημερινότητα τους χωρίς εκείνον δίπλα τους.

Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου φέτος βίωσε την πρώτη της Ανάσταση χωρίς το σύζυγο της, στο νησί από το οποίο κατάγεται την όμορφη Κέρκυρα.

Έτσι, η πρώην υφυπουργός Τουρισμού και αθλητισμού ταξίδεψε μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου στο νησί προκειμένου να απολαύσει τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Η αναρτήση της Άντζελας Γκερέκου

 Να θυμίσουμε βέβεια πως κάθε χρόνο η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με την κόρη τους πέρναγαν τις ημέρες του Πάσχα στο εξοχικό τους στην Κέρκυρα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της ελιάς» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές της εκεί αλλά δεν ξέχασε στιγμή τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο.

Δημοσίευσε λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της από παλαιότερες στιγμές τους στην Κέρκυρα τις ημέρες του Πάσχα που απολαμβάνουν μαζί με την πριγκίπισσά τους το τοπικό έθιμο “Μπότηδες”.

Δείτε επίσης - Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Οι οικογενειακές φωτογραφίες και το μήνυμά της

«Σαν σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα δείχνοντας την έντονη συγκίνησή της.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Πηγή φωτογραφιών Instagram angela_gerekou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR