counter

Αντύπας: Η απάντηση του τραγουδιστή μετά την επίθεση που δέχτηκε από θαμώνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Αντύπα να δέχεται μια σοκαριστική επίθεση στην πίστα από θαμώνα του νυχτερινού κέντρου που τραγουδούσε.

Στην πρώτη του αντίδραση μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου σκηνικού, ο Αντύπας δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν. Ο τραγουδιστής μίλησε στο Happy Day και όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέφερε ότι δε συνέβη κάτι σοβαρό και πως η σύζυγος του συγκεκριμένου άνδρα είχε λιποθυμήσει.

Διαβάστε επίσης: Aντύπας: Θαμώνας ανέβηκε στην πίστα και τον χτύπησε - Το σoκαριστικό βίντεο

«H εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δε συνέβη κάτι τόσο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν υπήρχε κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR