counter

Αντωνία Καλλιμούκου: Η sexy φωτογράφισή της με εσώρουχα εντυπωσιάζει

Αντωνία Καλλιμούκου: Η sexy φωτογράφισή της με εσώρουχα εντυπωσιάζει
Αντωνία Καλλιμούκου: Η sexy φωτογράφισή της με εσώρουχα εντυπωσιάζει

Η Αντωνία Καλλιμούκου διανύει αναμφίβολα μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, σε όλους τους τομείς. Από την μια η ένταξη της στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, στην τηλεοπτική εκπομπή «Λόγω Τιβίς», και από την άλλη ο έρωτας της με τον Θοδωρή Μισόκαλο. Η νεαρή παρουσιάστρια και μοντέλο, φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχά της για το περιοδικό «the BODY». Στην συνέντευξη που ακολούθησε, μίλησε στην δημοσιογράφο Τάνια Μαρκουτσά, για το πώς διατηρεί την άψογη σιλουέτα της, τους στόχους της, αλλά και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί πραγματικά επάνω σου; Στο σώμα σου, στο πρόσωπο σου; Όχι. Νιώθω πολύ καλά. Στο παρελθόν,βέβαια,έχω ξαναπεί ότι με ενοχλούσε η σωματική αλλαγή από κορίτσι σε γυναίκα, γιατί μου έφερνε αμηχανία κι εγώ ήθελα να παραμείνω παιδί.Όταν έφτασα 17,το ξεπέρασα και άρχισα να λατρεύω τις φακιδούλες στη μύτη μου,που μέχρι τότε δεν συμπαθούσα.


Πάντως, δεν μένεις μόνη για πολύ καιρό… Μήπως η μοναξιά σε τρομάζει; Κανένας δεν ξέρει τις περιόδους μοναξιάς ενός ανθρώπου περισσότερο από τον ίδιο. Μιλάω και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έχει τύχει, για παράδειγμα, να έχω χωρίσει μήνες από σχέση, να είμαι καιρό μόνη, να μην το γνωρίζει κανείς  - πέρα από την οικογένεια μου- και να μαθευτεί ο χωρισμός όταν έχω κάνει νέο ξεκίνημα με άλλον άνθρωπο.Σε γενικές γραμμές, όμως δεν μου αρέσει να αναλώνομαι ούτε να συλλέγω εμπειρίες από δω κι από κει.Αν ερωτευτώ, θέλω να γνωρίσω τον άλλο, να ζήσω μαζί του, να ανακαλύψω τν κόσμο του και τις περισσότερες φορές αυτό με κρατούσε σε πολύχρονες σχέσεις.. Λογικό!


Διαβάστε επίσης: Καλλιμούκου - Μισόκαλος: Καλεσμένοι σε δείπνο δεν έκρυψαν τον έρωτά τους! - Φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης: Μισόκαλος: Η φωτογραφία από το ταξίδι με την Καλλιμούκου που δημοσίευσε και το σχόλιο "Αγκαλιές..."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR