counter

Αντωνία Καλλιμούκου: Δείτε το φωτογραφικό της άλμπουμ από το ταξίδι της στη χιονισμένη Φιλανδία!

Αντωνία Καλλιμούκου: Δείτε το φωτογραφικό της άλμπουμ από το ταξίδι της στη χιονισμένη Φιλανδία!
Αντωνία Καλλιμούκου: Δείτε το φωτογραφικό της άλμπουμ από το ταξίδι της στη χιονισμένη Φιλανδία!

Η Αντωνία Καλλιμούκου έκανε Πρωτοχρονιά μακριά από την Ελλάδα και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ξανθιά παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα ταξίδι μέχρι τη μακρινή Φιλανδία. Ποζάροντας καθημερινά στα χιόνια και βάζοντας μας για τα καλά στο κλίμα των ημερών, η Αντωνία Καλλιμούκου δείχνει να τα περνά μια χαρά, χωρίς όμως να μας αποκαλύπτει τη παρέα της.

Η ίδια θυμήθηκε την εποχή που ήταν ακόμη παιδί και περίμενε το δώρο του Άγιου Βασίλη. Μάλιστα έγραψε και ένα ιδιαίτερο κείμενο βασισμένο στις σκέψεις της αυτές τις μέρες.

Διαβάστε το κείμενο της:

Να πιστεύεις. Από παιδί το έκανα... Πίστευα στην Αγάπη, στο θαύμα των στιγμών και των δευτερολέπτων, στην Μοίρα μου που δεν θα διαπραγματευόμουν να της αλλάξω γνώμη. Πίστευα στην καλοσύνη των ζώων και στην μαγεία της φύσης, στις θάλασσες και στα μακρινά ταξίδια. Έλεγα πως στον κόσμο αυτόν υπάρχει Δικαιοσύνη και δεν πρέπει να γκρινιάζουμε γιατί όπως ζούμε έτσι θα καταλήξουμε. Μάζευα τα "Σ'αγαπώ" της μαμάς κι έλεγα πως θα τα κάνω μαργαριτάρια να τα φοράω πάντα! Πίστευα, ναι. Άνοιγα το παράθυρο να φύγει η σαπίλα όσων με πλήγωναν κι άφηνα τον ήλιο να φωτίσει το δωμάτιο όλο! Έμαθα να αναλαμβάνω ευθύνες αφού τις αναγνώριζα πρώτα και να χτυπάω τα Λάθη στον τοίχο μήπως κι αλλάξουν μυαλά...Είχα μια ζεστή αγκαλιά κι ήταν του Θεού. Από παιδί σού λέω πόνταρα στα "δεν πειράζει κορίτσι μου, πάμε παρακάτω"... κι έσφιγγε η αγκαλιά να γίνει ακόμα πιο ζεστή... ΚΑλή χρονιά γιασεμάκια μου...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR