counter

Αντωνία Καλλιμούκου: Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη!

Αντωνία Καλλιμούκου: Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη!
Αντωνία Καλλιμούκου: Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη!

Η Αντωνία Καλλιμούκου έχει αποδείξει πως λατρεύει  τα ταξίδια. Συνήθως, τα περισσότερα από αυτά τα πραγματοποιεί μαζί με τον σύντροφό της Νίκο Παραδείση, με τον οποίο η σχέση της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της έκαναν μια αρκετά μακρινή εξόρμηση. Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τη Νέα Υόρκη και η Αντωνία δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τις ωραίες στιγμές που πέρασε. 

Μάλιστα, κάτω από μία φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά : «Παρατηρούσα τους μεγάλους δρόμους και τους ανθρώπους. Έμπλεκαν κουλτούρες και πολιτισμοί, μάθαινες για συνήθειες άλλες. Συναισθήματα και εικόνες. Τόσες πολλές εικόνες που τις μετράω μία μία να δω πού θα μοιράσω την χαρά και την συγκίνηση, πού τον προβληματισμό και την εκτίμηση – επιστρέφοντας. Μακρινό και υπέροχο ταξίδι. Από τα γκράφιτι και τους ξεθωριασμένους τοίχους του Soho μέχρι την – ανατριχιαστικά – αριστουργηματική πραγματικότητα κάποιου πίνακα των Ελ Γκρέκο, Πικάσο, Σαλβαδόρ Νταλί, Σεζάν, Βαν Γκογκ, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ρέμπραντ, Ρόθκο ένα μεσημέρι σε εκείνο το μουσείο… Ναι, τις τελευταίες ημέρες έκανε πάρα πολύ κρύο. Θυμάμαι όμως να μην θέλω να σταματήσω το περπάτημα για να δω κι άλλα… Νέα Υόρκη».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR