counter

Αντώνης Σρόιτερ & Ιωάννα Μπούκη. Όλες οι λεπτομέρειες για το παιδί που περιμένουν

Αντώνης Σρόιτερ & Ιωάννα Μπούκη. Όλες οι λεπτομέρειες για το παιδί που περιμένουν
Αντώνης Σρόιτερ & Ιωάννα Μπούκη. Όλες οι λεπτομέρειες για το παιδί που περιμένουν

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη
Mπαμπάς θα γίνει σε τέσσερις μήνες ο Αντώνης Σρόιτερ!

Ο παρουσιαστής ειδήσεων και η σύντροφός του, Ιωάννα Μπούκη διανύουν το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της ζωής τους, καθώς έμαθαν ότι σε λίγους μήνες θα κρατούν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Όπως αποκλειστικά δημοσίευσε την Παρασκευή 9 Αυγούστου το FTHIS.GR o γνωστός δημοσιογράφος και η make up artist θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς σε τέσσερις μήνες καλωσορίζοντας στη ζωή και την οικογένειά τους το κοριτσάκι τους... Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γιατρού της Ιωάννας, η όμορφη Κρητικιά αναμένεται να γεννήσει τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και αν ισχύει αυτό που λένε οι γιατροί, ότι το πρώτο μωρό γεννιέται συνήθως λίγο νωρίτερα, μπορεί ο ερχομός να γίνει και μέσα στα Χριστούγεννα. 

Η χαρά του ζευγαριού που η σχέση τους μετρά ήδη ενάμιση χρόνο είναι μεγάλη και η καλή εγκυμοσύνη της Ιωάννας δεν τους στέρησε τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δυο τους αφού απόλαυσαν τα μπάνια τους στη Νάξο επέστρεψαν στην Αθήνα και βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο, όπου απολαμβάνουν χαλαρά δείπνα και βόλτες.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τον ερχομό του νέου μέλους της οικόγενειας εδώ.

Το κεντρικο δελτίο ειδήσεων του Star πρόβαλλε το θέμα και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί όλο το ρεπορτάζ μέσα από τις δηλώσεις της Διευθύντριας του FTHIS.GR, Μαίρης Παλιαλέξη.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR