counter

Αντώνης Σρόιτερ: Έγινε μπαμπάς!

Αντώνης Σρόιτερ: Έγινε μπαμπάς!
Αντώνης Σρόιτερ: Έγινε μπαμπάς!

Αντώνης Σρόϊτερ Ιωάννα Μπούκη

Μπαμπάς έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Αντώνης Σρόιτερ. Η σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη γέννησε την κόρη τους σε ιδιωτικό  μαιευτήριο στο Μαρούσι κάνοντας τον ευτυχισμένο μπαμπά Αντώνη Σρόιτερ να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η νεογέννητη κόρη του Αντώνη Σρόιτερ είναι ένα υγιέστατο μωράκι 3.180 κιλων και όπως λένε οι  πληροφορίες μας μοιάζει πολύ στον μπαμπά της αλλά και στην όμορφη μαμα της. Ο μπαμπάς Αντώνης Σρόιτερ δεν μπόρεσε να είναι μέσα στον τοκετό, καθώς η Ιωάννα Μπούκη γέννησε με καισαρική τομή, και απαγορευόταν να είναι παρών.

Η νεογέννητη κόρη του Αντώνη Σρόιτερ, ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον παρουσιαστή, που ανυπομονούσε να γίνει μπαμπάς.  Στο μαιευτήριο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οι οικογένειες του Αντώνη Σρόιτερ και της Ιωάννας Μπούκη ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν για να τους ευχηθούν λίγοι και καλοί φίλοι του νιόπαντρου ζευγαριού, που όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά  το fthis.gr παντρεύτηκε την περασμένη Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου, με πολιτικό γάμο.

O Aντώνης Σρόιτερ σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "People" και τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι είχε μιλήσει για τον πρόσφατο γάμο του και τον ερχομό της κόρης του. Η ευθύνη της πατρότητας τον κάνει να έχει αγωνία; Ο ίδιος είπε στο περιοδικό  α έχουν καταφέρει γύρω στα 6,5 δισ. άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη. Ανάμεσα στα 6,5 δισ., αν είμαι εγώ αυτός που θα αποτύχει, θα είμαι πολύ άτυχος. Όταν το σκέφτομαι κάπως έτσι, μου φαίνεται πιο εύκολο" λέει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR