counter

Αντώνης Ρέμος: Το ΣΔΟΕ, τα εκατομμύρια που έχουν ξοδευτεί στα πόδια του και το τέλος των λουλουδιών

Αντώνης Ρέμος: Το ΣΔΟΕ, τα εκατομμύρια που έχουν ξοδευτεί στα πόδια του και το τέλος των λουλουδιών
Αντώνης Ρέμος: Το ΣΔΟΕ, τα εκατομμύρια που έχουν ξοδευτεί στα πόδια του και το τέλος των λουλουδιών

Αντώνης Ρέμος

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκαν στο «Διογένης Studio», προκειμένου να συναντήσουν εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Μοιραία Συνάντηση», που προγραμματίζεται για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου. Ο Αντώνης Ρέμος, αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, διευκρίνισε τα εξής: «Δεν κάνουμε θέατρο, αλλά ψυχαγωγία, οπότε και δεν θα υπάρχει η σπατάλη στα λουλούδια, μετά από δική μου απόφαση! Τα λεφτά που θα έδινε ο κόσμος στα λουλούδια, προτιμώ να τα δώσει και να έρθει παραπάνω από μία φορά, να πιει το ποτό του και να περάσει καλά». Με αυτό τον τρόπο, ο γνωστός τραγουδιστής δίνει τέλος στην παρακμή της εποχής, όπως ανέφερε, αφού «όλοι ζήσαμε τη ζωή της φούσκας! Ζούσαμε τις ζωές των άλλων και της ψευδαίσθησης, αφού κάποιοι μας έβαλαν σε μία διαδικασία να αισθανόμαστε πλούσιοι. Η αλήθεια είναι ότι είδα να ξοδεύονται πολλά εκατομμύρια στα… πόδια μου, ενώ τώρα ο Ρέμος θα τους έρχεται πιο οικονομικός».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δήλωση, ο Αντώνης Ρέμος, ερωτήθηκε αν γι’ αυτό τον λόγο οι καλλιτέχνες βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ: «Οι καλλιτέχνες πάντα ήμασταν στο μάτι του κυκλώνα. Είμαι… στοχευμένος, αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα! Φοβάμαι μόνο μην ξεπεράσουν τα όρια και γίνω εμμονή! Τόσα χρόνια εμφανιζόμουν στη Μύκονο, που είναι ένα κοσμικό νησί και οι εμφανίσεις προκαλούσαν θόρυβο.  Εγώ έχω να πω, ότι χαίρομαι που υπάρχει η Μύκονος και είναι το brand name της Ελλάδας. Ας κοιτάξουν να γίνουν όμοιοι όλοι και όχι να κατηγορούν».

Τέλος, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Υβόννη Μπόσνιακ: «Δεν θέλω να κάνω καμία αναφορά στα προσωπικά μου. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σας, αλλά θέλω να το χειριστώ όπως θέλω εγώ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR