counter

Αντώνης Ρέμος: "Πήγαν να με φάνε"

Αντώνης Ρέμος: "Πήγαν να με φάνε"
Αντώνης Ρέμος: "Πήγαν να με φάνε"

Στην Espresso και τον Γιώργο Μπούζο μίλησε ο Αντώνης Ρέμος και αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά την πλάκα που έκανε με τον ΠΑΟΚ, στο Rising Star. Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Ανθρωποφαγία! Πήγαν να με φάνε! Το έμαθα και έπεσα από τα σύννεφα. Δεν φταίνε τα παιδιά έξω. Φταίνε εκείνοι που πήραν μια πλάκα και δημιούργησαν θέμα από το πουθενά. Έκαναν το παιχνίδι τους και τώρα το απολαμβάνουν. Μόνο που δημιούργησαν ένα τέρας που στο τέλος θα φάει και τους ίδιους».

Όλα ξεκίνησαν στο τελευταίο live του Rising Star την Κυριακή, όταν ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να πειράξει μια από τις παίχτριές του, την Έλενα Παναγιωτίδου, η οποία είναι μέλος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Έλενα, αν εξακολουθεί να προπονείται και στην Αθήνα σε κάποια ομάδα και εκείνη απάντησε «Μόνο ΠΑΟΚ», ο Αντώνης Ρέμος είπε με χιούμορ: «Όχι ΠΑΟΚ, ΜΠΑΟΚ». 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει «πόλεμος» σε ραδιόφωνα και social media από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θεώρησαν πως το σχόλιο πρόσβαλε την ιστορία της ομάδας τους. Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε ωστόσο να δώσει σαφή απάντηση, λέγοντας: «Είμαι σκασμένος! Μια χούφτα αλιτήριοι πήραν τον ισχυρισμό μου και έδωσαν βορά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Εγώ είμαι Θεσσαλονικιός. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν... Δεν είχα καμιά διάθεση να θίξω ή να μειώσω τον ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του. Άλλωστε εκείνη τη στιγμή ήμουν στο στούντιο και δεν γνώριζα το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR