counter

Αντώνης Μητρόπουλος: Το μήνυμα της συντρόφου του μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Αντώνης Μητρόπουλος: Το μήνυμα της συντρόφου του μετά την αποχώρησή του από το MasterChef
Αντώνης Μητρόπουλος: Το μήνυμα της συντρόφου του μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Έκπληξη είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς ένα από τα φαβορί είδε την πόρτα της εξόδου. Ο λόγος για τον Αντώνη Μητρόπουλο.

Η Ανούς, ο Παύλος, η Κωνσταντίνα και ο Αντώνης είχαν τα χειρότερα πιάτα, ωστόσο, λίγο πριν ανοίξει η καμπάνα και δουν το πιάτο αντιγραφής, o Παναγιώτης έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και έσωσε τον Παύλο. Ο παίκτης έβγαλε τη μαύρη ποδιά και ανέβηκε στον εξώστη, ενώ τη θέση του πήρε η Μαρίνα.

Στη δοκιμασία αποχώρησης ο καλεσμένος pastry chef Νίκος Κολέτσας, τους ζήτησε να ετοιμάσουν μία τάρτα φιστίκι με σφαίρα από βανίλια και βατόμουρο.

Ο παίκτης που δεν τα κατάφερε ήταν ο Αντώνης Μητρόπουλος, που αποχαιρέτησε νωρίς το. «Το MasterChef ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Φεύγω νωρίς, αλλά είμαι πολύ γεμάτος. Ήταν ένα δύσκολο πιάτο και κουράστηκα να το βγάλω. Η μαγειρική δεν σταματά εδώ» είπε ο παίκτης μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Αντώνης ενεργοποίησε ξανά το Instagram του και ανάμεσα στα μηνύματα που έλαβε, ήταν και αυτό της συντρόφου του.

«Είμαι πολύ περήφανη για το άλλο μου μισό που έφτασε ως εδώ στο μαγειρικό παιχνίδι. Ήσουν εξαιρετικός, ψύχραιμος και το έζησες, που τόσο πολύ ήθελες να το ζήσεις. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και τα καλύτερα έρχονται. Ο MasterChef της καρδιάς μου» έγραψε η σύντροφος του Αντώνη, με εκείνον να κοινοποιεί την ανάρτησή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR