counter

Αντώνης Κατσαρός: Αυτός είναι ο πατέρας του αθλητικογράφου - Δεν πάει το μυαλό σας

Αντώνης Κατσαρός: Αυτός είναι ο πατέρας του αθλητικογράφου - Δεν πάει το μυαλό σας
Αντώνης Κατσαρός: Αυτός είναι ο πατέρας του αθλητικογράφου - Δεν πάει το μυαλό σας

Την δική του πορεία έχει διαγράψει στον χώρο της δημοσιογραφίας ο Αντώνης Κατσαρός, ο οποίος είναι από τα κορυφαία ονόματα της αθλητικής δημοσιογραφίας. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν, ωστόσο, είναι το ποιος είναι ο πατέρας του, ενας εκ των κορυφαίων Ελλήνων μουσικών.

Αντώνης Κατσαρός: Ο διάσημος πατέρας του 

Μιλώντας παλαιότερα στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Κατσαρός, ο οποίος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, την απώλεια της μητέρας του, τις αναμνήσεις με τους σταρ του σινεμά και του τραγουδιού, μιας και πατέρας του είναι ο Γιώργος Κατσαρός αλλά και την πορεία του στη δημοσιογραφία.

«Από το δημοτικό έκλεβα τις εφημερίδες του πατέρα μου για να τις “ξεψαχνίσω”. Με έβαλε ο πατέρας μου να κάνω πιάνο και τα πήγαινα μια χαρά, είχα βεβαιωθεί όμως πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Όταν ήμουν μικρός δεν μπορούσα να εκτιμήσω τους ανθρώπους που έκαναν πρόβες με τον πατέρα μου.

Την ώρα που στη μητέρα μου έσπαγαν τα νερά, έκανε πρόβα με την Βλαχοπούλου ο πατέρας μου και της έλεγε “κάτσε να τελειώσουμε το τραγούδι”», είπε αρχικά ο Αντώνης Κατσαρός.

Ο Αντώνης Κατσαρός είπε στη συνέχεια: «Ο Γιάννης Πάριος ήταν και είναι κάτι σαν οικογένεια. Μου έδωσε μάθημα ζωής, πώς να είσαι τόσο σπουδαίος και τόσο προσγειωμένος. Έχω γνωρίσει τον Ζιντάν, τον Μπέκαμ. Ήρθε ο Μπέκαμ να με ρωτήσει αν θέλω να κάνει δήλωση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR