counter

Αντώνης Καρυστινός: “Κρατάω μικρό καλάθι σε σχέση με το ότι έχει ανακάμψει η μυθοπλασία”

Αντώνης Καρυστινός: “Κρατάω μικρό καλάθι σε σχέση με το ότι έχει ανακάμψει η μυθοπλασία”
Αντώνης Καρυστινός: “Κρατάω μικρό καλάθι σε σχέση με το ότι έχει ανακάμψει η μυθοπλασία”

Μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Η Επιστοφή», ο  Αντώνης Καρυστινός παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την μυθοπλασία, για τη διαφορά της τηλεόρασης με το θέατρο και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του.

Η μυθοπλασία ανακάμπτει. Σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποια άλλη νέα σειρά;

«Κρατάω μικρό καλάθι σε σχέση με το ότι έχει ανακάμψει η μυθοπλασία, γιατί όταν είσαι μέσα στη δουλειά αυτή βλέπεις ότι απέχουμε από τους ρυθμούς και τις παραγωγές που υπήρξαν κάποτε. Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν πρόλαβα καν τις μεγάλες παραγωγές. Μακάρι να επενδύσουν οι παραγωγοί και τα κανάλια σε μεγάλες δουλειές, γιατί αυτό θα δημιουργήσει και μια άλλη ποιότητα στην τηλεόραση. Κακά τα ψέματα, εμείς ως ηθοποιοί ό,τι και να κάνουμε δεν μπορούμε να φροντίσουμε παραπάνω ποιότητα, δεν είμαστε μάγοι».

Έχει διαφορά σε σχέση με το θέατρο.

«Βέβαια, στο θέατρο δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να πεις μια ιστορία. Στην τηλεόραση όμως χρειάζονται πάρα πολλά πράγματα, τα οποία δυστυχώς τα βλέπουμε σποραδικά πλέον».

Είστε αισιόδοξοι για όσα μας έρχονται;

«Για το μετεωρίτη που μας έρχεται τον Σεπτέμβρη; Μήπως αυτό θα ήταν μια λύση; Δεν ξέρω. Να πω ότι πιστεύω πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα; Έχουμε δει γεγονότα, έχουμε μάθει τι έχει συμβεί στη σύγχρονη ιστορία τα τελευταία σαράντα χρόνια. Ξέρουμε περί οικογενειών στην πολιτική, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Οπότε;»

Το καλοκαίρι τι περιλαμβάνει για εσάς;

«Θα ξεκινήσω γυρίσματα για την καινούργια σειρά και μετά θα πάω κι εγώ να κάνω τα μπάνια μου! Το διεκδίκησα με μεγάλο αγώνα και πυγμή και το κέρδισα».

Αγαπημένος προορισμός

«Οι μικρές Κυκλάδες».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR