counter

Αντώνης Βογιατζής: Απάντα στην Έλενα Αθανασοπούλου για τις γυμνές πρόβες που τον κατηγορεί

Αντώνης Βογιατζής: Απάντα στην Έλενα Αθανασοπούλου για τις γυμνές πρόβες που τον κατηγορεί
Αντώνης Βογιατζής: Απάντα στην Έλενα Αθανασοπούλου για τις γυμνές πρόβες που τον κατηγορεί

Μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” ο σκηνοθέτης Αντώνης Βογιατζής απάντησε στην ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία τον κατηγόρησε πως της ζήτησε να κάνει πρόβα γυμνή.  

Δείτε επίσης -  Έλενα Αθανασοπούλου: Η απάντησή της στον Αντώνη Βογιατζή - “Μας ζήτησε ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα να κάνουμε πρόβες γυμνές”

Αντώνης Βογιατζής – Η απάντηση στην ‘Έλενα Αθανασοπούλου  

«Την είχα σε δυο casting και απορρίφθηκε. Ο λόγος που απορρίφθηκε δεν ήταν οι υποκριτικές της ικανότητες γιατί δε φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Της έδωσα ένα κείμενο, έπρεπε να κάνει μια νοικοκυρά. Της είπα να το διαβάσει, να πάρει το χρόνο της για να δούμε αν μπορεί να κάνει 2-3 κινήσεις. Της είπα ότι θέλω να δούμε αν μπορεί να κάνει το βλέμμα μιας μάγισσας. Προσπάθησε, το αποτέλεσμα που είδα ήταν γελοίο. Με ρώτησε αν θα κάνουμε ερωτικές σκηνές, αλλά της είπα ότι ο ρόλος της δεν είναι για να κάνει ερωτική σκηνή.

Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πρόβες έτσι. Ο ρόλος ήταν μια μάγισσα. Γιατί να είναι γυμνή μια μάγισσα; Μετά από αρκετό καιρό είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ο τρόπος της εκεί ήταν καθαρά προκλητικός. Γύρισε ο σκηνοθέτης και μου είπε “διώχτη τώρα”.

Όλοι ήταν κοινωνικοί. Δεν πήγε όμως κανένας να κάτσει στα πόδια κανενός. Σηκώθηκε πάνω και ξαφνικά έκατσε στα πόδια του ανθρώπου. Σηκώνεται επί τόπου ο σκηνοθέτης και λέει, “τι είναι αυτό;” Αυτό εμένα με πρόσβαλε γιατί εγώ την είχα φέρει. Φεύγοντας άρχισε να φωνάζει ότι θα κάνει καταγγελία», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Βογιατζής.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR