counter

Αντώνης Αλέξανδρίδης: Απαντά ανοιχτά στις κατηγορίες - “Μετάνιωσα για ό,τι είπα αλλά όχι και βιαστής”

Αντώνης Αλέξανδρίδης: Απαντά ανοιχτά στις κατηγορίες -  “Μετάνιωσα για ό,τι είπα αλλά όχι και βιαστής”
Αντώνης Αλέξανδρίδης: Απαντά ανοιχτά στις κατηγορίες - “Μετάνιωσα για ό,τι είπα αλλά όχι και βιαστής”

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που κατάφερε να συγκέντρωσει πάνω του τις τελευταίες μέρες μεγάλο κομμάτι της δημοσιότητας. Μόνο που η δημοσιότητα αυτή μόνο θετική δεν ήταν.

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Βig Brother στο live streaming του show προκάλεσαν εκτός από την αποπομπή του από το ριάλιτι και θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μιλώντας πρώτη φορά ανοιχτά για το συγκεκριμένο γεγονός στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Διονύση Θανασούλα, αναφέρει: «Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά το χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ότι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα».

Μάλιστα, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δε διστάζει να δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού για να μπορέσει να αποδείξει ότι δεν είναι το τέρας που όλοι παρουσιάζουν και ξεκαθαρίζει πως με τη λέξη «πακέτο» δεν εννοούσε τίποτα άλλο παρά ένα κουτί προφυλακτικά που τους είχε δοθεί από την παραγωγή.

«Όταν ήρθε και μου είπε η Αφροδίτη ότι είναι plus size μοντέλο, της είπα «εσύ δεν είσαι plus size, είσαι τανκς» και ξεράθηκε στα γέλια»  αναφέρει ο ίδιος για όσα λέγονται σχετικά με την άποψη που έχει για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

Όσο για τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αρνητικά, υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό μηνυμάτων που προέρχονται από γυναίκες.

«Μου λένε να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχει και ένα ποσοστό που λέει ότι δε θα ξαναδεί το Big Brother επειδή έφυγα εγώ».

Η οικογένειά του όπως είναι λογικό είναι αρκετά αναστατωμένη, η μητέρα του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση  και ο πατέρας πολύ στεναχωρημένος ενώ η γιαγιά του μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας κρίσης, απόρροια όσων ακούει για τον εγγονό της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR