counter

"Άντρες με τα όλα τους": Ποιους είδαμε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης;

"Άντρες με τα όλα τους": Ποιους είδαμε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης;
"Άντρες με τα όλα τους": Ποιους είδαμε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης;

Το βράδυ της Τρίτης 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Άντρες με τα όλα τουςστο θέατρο Βέμπο.

Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και στριπτήζ... Στην κωμωδία που σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλου, πρωταγωνιστούν ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο Ντάνιελ Νούρκα, η Ελένη Καρακάση, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ και η Κατερίνα Στικούδη. Στο ρόλο της μικρής Άννας, σε διπλή διανομή η Ζώη Πετράκη και η Ζέτα Μαστροδούκα.

Άντρες με τα όλα τους - Υπόθεση παράστασης

Σε μια Αθήνα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι...Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους... Μόνο που κανείς απ' αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται!! Άντρες με τα...όλα τους...

Άντρες με τα όλα τους - Η επίσημη πρεμιέρα

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε πλήθος από αγαπημένα και αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Χάρης Ρώμας, Λεωνίδας Κακούρης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, Άννα Κουρή, Κατερίνα Παναγοπούλου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κώστας Φραγκολιάς, Θεοφανία Παπαθωμά, Νεφέλη Ορφανού, Φωτεινή Πετρογιάννη, Παναγιώτα Βλαντή, Χρήστος Κούτρας, ήταν κάποιοι από αυτούς.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR