counter

Αντρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου κύκλου της "Γης της Ελιάς"

Αντρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου κύκλου της "Γης της Ελιάς"
Αντρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου κύκλου της "Γης της Ελιάς"

Αυλαία ρίχνει το βράδυ της Τετάρτης ο δεύτερος κύκλος της «Γης της Ελιάς». Η σειρά του Mega, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, συνεχίζει και για τρίτη σεζόν και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Λίγο πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του δευτέρου κύκλου, ο σκηνοθέτης της «Γης της Ελιάς», Αντρέας Γεωργίου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο και στη λεζάντα ευχαρίστησε τους συντελεστές της σειράς, αλλά και το Mega.

Δείτε επίσης - Αντρέας Γεωργίου: "Θα ήθελα να παίξω στο Σασμό με χίλια"

Η ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου πριν το φινάλε της «Γη της Ελιάς»

«Τελευταίο επεισόδιο σήμερα της αγαπημένης μας σειράς «η Γη της Ελιάς». Ευχαριστώ πρώτα πρώτα την σεναριογράφο μας Βάνα Δημητρίου για το σενάριο αυτό που ερωτευτήκαμε και που μας ταξιδεύει στον κόσμο αυτό της μυθοπλασίας! Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς μας για το μεράκι τους και την σκληρή τους δουλειά! Ευχαριστώ το συνεργείο μας που δουλεύει ασταμάτητα κάτω από όλες τις συνθήκες, και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό! Τους σκηνοθέτες, την παραγωγή μας, το post production και φυσικά το κανάλι μας @megatvcom για την στήριξη αυτά τα δυο χρόνια! Ευχαριστώ τον @koulisnikolaou μου! Κουλλη μου τα καταφέραμε για άλλη μια σεζόν! Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσει η προβολή της τρίτης σεζόν! Καλό καλοκαίρι!», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου στο Instagram:

 

Photo Credits: Instagram - georgiou82

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR