counter

Αντρέα Μποτσέλι: O Ιταλός τενόρος αποκάλυψε πώς νόσησε από κορονοϊό

Αντρέα Μποτσέλι: O Ιταλός τενόρος αποκάλυψε πώς νόσησε από κορονοϊό
Αντρέα Μποτσέλι: O Ιταλός τενόρος αποκάλυψε πώς νόσησε από κορονοϊό

Ο διάσημος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό στις αρχές Μαρτίου, με ήπια συμπτώματα.

Ο ίδιος όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera, χαρακτηρίζει την όλη εμπειρία «έναν εφιάλτη».

«Η εμπειρία μου από τον κορωνοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Πίζα, στην Τοσκάνη. Μάλιστα, ο Αντρέα Μποτσέλι και η σύζυγός τους είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο της Πίζας για να δωρίσουν το πλάσμα τους για τις έρευνες για τη νόσο Covid-19.

«Ξεπεράσαμε την ασθένεια πολύ καλά, παρόλο που δυστυχώς χρειάστηκε να ακυρώσω πολλές συναυλίες και αυτό ήταν μια κακή εμπειρία. Ήταν σαν να ζούσα έναν εφιάλτη γιατί ένιωθα ότι δεν είχα πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Ήλπιζα να ξυπνήσω από στιγμή σε στιγμή», είπε και όσον αφορά τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων στην Ιταλία, η οποία ξεκίνησε στις 4 Μαΐου, δήλωσε: «ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήμουν εγώ που έπρεπε να λάβω αποφάσεις».

«Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι πολιτικός και δεν κλήθηκα να πάρω αποφάσεις, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτού που πρέπει να λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις», πρόσθεσε ο Αντρέα Μποτσέλι.

Να θυμίσουμε πως ο Αντρέα Μποτσέλι, στις 12 Απριλίου έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Duomo του Μιλάνου. Χαρακτηριστικό είναι, πως ένα μήνα πριν στις 10 Μαρτίου, είχε κάνει τη διαγνωστική εξέταση για τον κορωνοϊό, στην οποία βρέθηκε θετικός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR