counter

Αντίνοος Αλμπάνης: “Mου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω”

Αντίνοος Αλμπάνης: “Mου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω”
Αντίνοος Αλμπάνης: “Mου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω”

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντίνοος Αλμπάνης για την περίοδο που έδινε τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του και το πόσο του άλλαξε την κοσμοθεωρία του.

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω.

Όχι κουράγιο, φωνή. Αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε. Πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά. Να αντέχετε όχι γιατί πρέπει, γιατί μπορείτε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη στο Instagram:

Νέο FTHIS APP!

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR