counter

Αντίνοος Αλμπάνης: "Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα μια πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας"

Αντίνοος Αλμπάνης: "Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα μια πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας"
Αντίνοος Αλμπάνης: "Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα μια πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας 20/3 ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Maestro» αλλά και το θέμα υγείας που τον οδήγησε να στραφεί προς την πίστη.

Όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης

«Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ στην εκκλησία. Είναι η δική μου προσωπική γνώμη, μέσα από την προσωπική δική μου εμπειρία ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός, αν κάνεις γιόγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει, που όλα είναι υλικά, να διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας. Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν» αποκάλυψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε επίσης - Το ξέσπασμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την φωτογραφία του με εσώρουχο που του "κατέβασε" το Instagram

«Σε μια βόλτα στη γειτονιά μου, που έχει ένα εκκλησάκι εκεί, κάποια στιγμή μπήκα μέσα. Ήταν ένας χώρος που είχε πολλή γαλήνη, ηρεμία και ένιωθα καλά. Πήγαινα και καθόμουν για ώρες» πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR