counter

Αντίνοος Αλμπάνης: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του – Πότε επιστρέφει στο θέατρο;

Αντίνοος Αλμπάνης: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του – Πότε επιστρέφει στο θέατρο;
Αντίνοος Αλμπάνης: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του – Πότε επιστρέφει στο θέατρο;

Ο Αντίνοος Αλμπάνης το φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Νιζίνσκι, η προφητεία της φωτιάς” του Χριστόφορου Χριστοφή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου στο θέατρο “Tempus Verum”.

Ο γνωστός ηθοποιός την Τρίτη έκανε γνωστό πως του προέκυψε ένα θέμα ιατρική φύσης κι έτσι δεν μπόρεσε να παραστεί στην παράσταση.

Πριν από μερικές ώρες, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία του.

Μάλιστα, ο ίδιος ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

«Αγαπημένοι μου φίλοι γεια! Πρώτα απ΄όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας μου. Έπειτα από 3 μέρες πολύ υψηλού πυρετού και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις σε νοσηλευτικό ίδρυμα προέκυψε πως είχα σοβαρή λοίμωξη η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό μου. Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αρχίσει να ανακτώ σιγά σιγά τις δυνάμεις μου και μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως από τη Δευτέρα 27/12 θα μπορώ να επιστρέψω ακμαίος στα θεατρικά μου καθήκοντα στο @tempusverum_enathines. Όλη η ομάδα του θέατρου @lalos.dimitris @kristelkap @papadomic @gianniskatsimichas @nick.chortarias @kalaitzandonaki  θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και πάλι και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Νιζίνσκι. Ανυπομονούμε να ανταμώσουμε και πάλι από κοντά», έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR