counter

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η ''Πόπη'' του Νταλάρα, ο γάμος με τον Δημήτρη Μακαλιά και η δεύτερη εγκυμοσύνη

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η ''Πόπη'' του Νταλάρα, ο γάμος με τον Δημήτρη Μακαλιά και η δεύτερη εγκυμοσύνη
Αντιγόνη Ψυχράμη: Η ''Πόπη'' του Νταλάρα, ο γάμος με τον Δημήτρη Μακαλιά και η δεύτερη εγκυμοσύνη

Όλοι θυμόμαστε την «Πόπη» του Γιώργου Νταλάρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Αντιγόνη Ψυχράμη γοητεύτηκε από την μουσική από την ηλικία των 4 ετών, αφού ήταν μέλος της Παιδικής Χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου, όπως, εξάλλου και τ’ άλλα έξι αδέρφια της! Αξιοσημείωτο είναι ότι η καταγωγή της είναι από τις Σέρρες ενώ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Αντιγόνη ψυχράμη: Η ηλικία και οι σπουδές

Η ηλικία που έχει η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι 35 χρονών, και έχει σπουδές πάνω στην υποκριτική και την μουσική, που είναι η μεγάλη της αγάπη. Καταγεται άλλωστε από μουσική οικογένεια καθώς όλα της τα αδέρφια τραγουδούν ή παίζουν κάποιο όργανο. Γνωστή στο κοινό είναι και η αδερφή της, Ειρήνη η οποία επίσης ασχολείται με την μουσική και την υποκριτική.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η «Πόπη» του Νταλάρα και η σχέση τους

Στα 10 της χρόνια, μπήκαν στη ζωή της ο Γιώργος Νταλάρας κι ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, αφού η Αντιγόνη ερμήνευσε, μαζί με το Νταλάρα, το, πασίγνωστο τραγούδι «Με λένε Πόπη», σε στίχους του σημαντικού ποιητή και στιχουργού Μιχάλη Γκανά.

Η ίδια και ο ερμηνευτής, έχουν μια πολύ σημαντική σχέση μέχρι και σήμερα, και σε ανάρτησή της στο Instagram γράφει για εκείνον: «Κάθε φορά δίπλα του θα νιώθω το παιδί που τραγούδησε μαζί του και κάθε φορά η παρουσία του θα μου θυμίζει πως η αγάπη είναι ένα παιδί που τραγουδάει .... η παρουσία σας με την Άννα (Νταλάρα) ειναι σαν ευχή για τη ζωή του Χάρη. Ευχή για μουσική, αλήθεια, εργατικότητα, συναισθηματική επικοινωνία και αγάπη για την τέχνη...»

Αντιγόνη Ψυχράμη: Ο γάμος με τον Δημήτρη Μακαλιά και τα παιδιά

Φωτογραφία από όταν ο γιος τους, Χάρης ήταν μόλις 10 μηνών

Ο γάμος της με τον Δημήτρη Μακαλιά, ήταν επεισοδιακός, καθώς όπως αποκάλυψε η Αντιγόνη Ψυχράμη, τσακώθηκαν! «Προλάβαμε να τσακωθούμε κι εκεί! Η Νάντια δεν μπορούσε να σταματήσει από τα γέλια. Εγώ είχα στο μυαλό μου πως, όταν φτάσω στην εκκλησία, θα με συνοδέψουν τα αδέλφια μου, o Βασίλης και o Αποστόλης, μέχρι το γαμπρό. Μόλις κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και κάνω δύο βήματα, εμφανίζεται ο Δημήτρης. Εκείνη τη στιγμή τού λέω: “πήγαινε μέσα!” και μου απαντάει “από εδώ πρέπει να σε πάρω”. Εγώ επέμενα: “πήγαινε μέσα!”. Δεν πήγαινε και τσακωθήκαμε!», είπε η ίδια και ο σύζυγός της, ανέφερε για το συμβάν: 

«Ο γαμπρός βγαίνει στην είσοδο της εκκλησίας για να παραλάβει τη νύφη, σωστά; Το εκκλησάκι όπου παντρευτήκαμε ήταν πολύ μικρό, ούτε σκαλιά δεν είχε. Αν πήγαινα πιο πίσω, όπως ήθελε η Αντιγόνη, θα έπρεπε να μπω μέσα στο ιερό. Τελικά έκανα τρία βήματα πίσω και την περίμενα. Πάντως οι κουμπάροι μας είχαν παίξει στοίχημα για το πόσες φορές θα τσακωθούμε την ημέρα του γάμου. Κανείς δεν κέρδισε!».

Απο τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις με τον μικρό τότε Χάρη

Το 2019 πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του γιου τους, Χάρη, ο οποίος γεννήθηκε το 2017. 5 χρόνια μετά, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Χάρης, περιμένουν το νέο μέλος στην οικογένειά τους, όπως γνωστοποίησε η ίδια με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Με το καλό!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR