counter

Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν
Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Την πιο όμορφη φάση της ζωής του διανύουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Η ηθοποιός περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι της, που θα έρθει στον κόσμο γύρω στις αρχές του Δεκέμβρη.

Δείτε επίσης - Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της- “Είναι πιο δύσκολη από την πρώτη”

Αντιγόνη Ψυχράμη & Δημήτρης Μακαλιάς - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Το πρωί της Τετάρτης η Αντιγόνη Ψυχράμη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες με τη Τζένη Θεωνά από τα γυρίσματα της εκπομπής «Μαμά –δες» και αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι. Παράλληλα, η ηθοποιός ζήτησε την βοήθεια των ακολουθών της, καθώς ψάχνει όνομα για το μωράκι της.

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, συναντήθηκα με την @jennytheona για να τα πούμε όλα σαν Μαμάδες… Μπορεί να έχει αγόρι αλλά είχε ωραίες ιδέες για κοριτσίστικο όνομα. Έχετε να μου προτείνετε εσείς κάποιο;», έγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς παντρεύτηκαν το 2015, ενώ ο γιος τους, Χάρης, ήρθε στον κόσμο το 2017.

Δείτε την ανάρτηση της Αντιγόνης Ψυχράμη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR