counter

Αντιγόνη Ψυχράμη: Αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη της στην παραλία! Είναι μία γλύκα

Αντιγόνη Ψυχράμη: Αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη της στην παραλία! Είναι μία γλύκα
Αντιγόνη Ψυχράμη: Αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη της στην παραλία! Είναι μία γλύκα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ζει η Αντιγόνη Ψυχράμη καθώς πριν περίπου οχτώ μήνες έφερε στον κόσμο τον δεύτερο παιδάκι της, καρπό του ερωτά της από τον Δημήτρη Μακαλιά.

Η τραγουδίστρια γέννησε στις 23 Νοεμβρίου 2022 ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι λογικό το ζευγάρι ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Μακαλιάς: Η on air εμφάνιση με τη νεογέννητη κόρη του και η επιθυμία της Μαγγίρα για τρίτο παιδί

«Φοβερή εμπειρία, θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δεν θα συγκινηθούμε το ίδιο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο…Δεν έχουμε βρει ακόμα όνομα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον ερχομό της κόρης του.

Αντιγόνη Ψυχράμη - Στην παραλία αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη της

Ο γιος τους και η κόρη τους αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους και φροντίζουν να περνούν μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Μάλιστα, η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες με την πριγκίπισσά της και έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να «λιώσουν».

Όπως θα δείτε στα ακόλουθο στιγμιότυπα η Αντιγόνη Ψυχράμη ποζάρει με την 8 μηνών κόρη της στην παραλία και δεν χορταίνει να την έχει στην αγκαλιά της.

Δείτε παρακάτω τα τρυφερά στιγμιότυπα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR