counter

Αντιφατικές στυλιστικές εμφανίσεις στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού στο Μέγαρο Μουσικής

Αντιφατικές στυλιστικές εμφανίσεις στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού στο Μέγαρο Μουσικής
Αντιφατικές στυλιστικές εμφανίσεις στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού στο Μέγαρο Μουσικής

Τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού δόθηκαν το βράδυ της Τρίτης 12 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μεγάλη νικήτρια των φετινών Θεατρικών Βραβείων Κοινού, αναδείχθηκε η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» η οποία συγκέντρωσε συνολικά έξι βραβεία.

Πολλές οι λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το "παρών". Άλλες ενδυματολογικά εντός κλίματος και άλλες εκτός, σίγουρα πάντως πολύ αντιφατικές μεταξύ τους. Η ηθοποιός Τιτίκα Σαρηγκούλη φόρεσε μακριά φούστα, κεντημένο σακάκι, κόκκινο καπέλο λουλούδι, έθνικ σκουλαρίκια, κεντημένο τσαντάκι και κρατούσε βεβαίως το μπαστούνι της. Η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου κα. Μαρίνα Πατούλη, επέλεξε μίνι εξώπλατο φόρεμα ανοιχτό στο μπούστο άκρως αποκαλυπτικό, το οποίο συνδύασε με γόβες και ένα εντυπωσιακότατο ημίπαλτο - σακάκι. Η Εύη Φραγκάκη από την άλλη εμφανίστηκε με πράσινη μακριά τουαλέτα με σκίσιμο στο πόδι και animal print γόβες.

Στην εκδήλωση, βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου. Την σκηνοθεσία της βραδιάς υπέγραψε ο Γιάννης Κακλέας, ενώ την παρουσίαση είχε αναλάβει ο εξαιρετικός Πάνος Βλάχος. Η Τιτίκα Σαρηγκούλη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Μαρία Ιωαννίδου, η Λόλα Νταϊφά, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Αντώνης Λουδάρος, η Εύη Φραγκάκη, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Φωκάς Ευαγγελινός, η Άννα Βαγενά, ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, η Μαρινέλλα, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, ο Μηνάς Χατζησάββας, η Γιούλικα Σκαφίδα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ιωάννα Παππά, ο Αλέξανδρος Αβρανάς, ο Λευτέρης Παυλόπουλος, η Εύα Νάθενα, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Μιχάλης Αδάμ, η Χρύσα Παππά, η Κόρα Καρβούνη ήταν μόνο μερικοί από αυτούς που έδωσαν το "παρών", σ' αυτή την πολύ σημαντική βραδιά για το θέατρο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR