counter

Άντερσον Κούπερ: Ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος παρουσιαστής του CNN έγινε πατέρας

Άντερσον Κούπερ: Ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος παρουσιαστής του CNN έγινε πατέρας
Άντερσον Κούπερ: Ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος παρουσιαστής του CNN έγινε πατέρας

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε μέσω παρένθετης μητέρας ο 52χρονος παρουσιαστής του CNNΆντερσον Κούπερ.

Ο ίδιος απέκτησε ένα γιο και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο  Instagram και μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα του συμβεί.

«Ως γκέι παιδί, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ήταν δυνατό να αποκτήσω παιδί και είμαι ευγνώμων για όλους εκείνους που έχουν ανοίξει το δρόμο, και για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και όλους όσους εμπλέκονται στη γέννηση του γιου μου. Πάνω απ' όλα, είμαι ευγνώμων για μία αξιοθαύμαστη παρένθετη που κυοφόρησε τον Γουάιετ και τον παρακολουθούσε με αγάπη, τρυφερά, και τον γέννησε», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Άντερσον Κούπερ αποκάλυψε ότι ονόμασε τον γιο του Γουάιετ (Wyatt), από τον πατέρα του που πέθανε όταν ο ίδιος ήταν 10 χρόνων. Το μεσαίο όνομα του μωρού, Mόργκαν (Μorgan), που είναι επίσης ένα οικογενειακό όνομα.

Στην ανάρτησή του όπου περιλαμβάνονται πολλές φωτογραφίες του νεογέννητου, ο ίδιος αναφέρει ότι λυπάται που οι γονείς και ο αδελφός του δεν ζουν για να συναντήσουν τον γιο του.

Η μητέρα του, η περίφημη Νεοϋορκέζα καλλιτέχνης, σχεδιάστρια και fashion icon, Γκλόρια Βάντερμπιλτ πέθανε τον περασμένο Ιούνιο στα 95 της χρόνια.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR