counter

"ANT1 MediaLab": Διάσημοι Έλληνες σε ρόλο καθηγητή! Δείτε φωτογραφίες

"ANT1 MediaLab": Διάσημοι Έλληνες σε ρόλο καθηγητή! Δείτε φωτογραφίες
"ANT1 MediaLab": Διάσημοι Έλληνες σε ρόλο καθηγητή! Δείτε φωτογραφίες

Από τον Τάσο Βασιλειάδη

Στα πλαίσια των μαθημάτων, του τμήματος δημοσιογραφίας του ANT1 Media Lab , «Καλλιτεχνικό Ρεπορτάζ», το οποίο διδάσκει η δημοσιογράφος Χριστίνα Παπαδημητροπούλου - η οποία έχει και τη δημοσιογραφική επιμέλεια της εκπομπής «Σε πρώτο πλάνο» του ΑΝΤ1, «Τηλεόραση: Ψυχαγωγία» που διδάσκει η Senior Creative Producer του ΑΝΤ1, Παναγιώτα Σπανού και «Πολιτικό Ρεπορτάζ», που διδάσκει η δημοσιογράφος και ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Φαίη Χρυσοχόου, στην καρέκλα του καθηγητή έκατσαν διάσημοι Έλληνες.

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Χρήστος Νικολόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στο AΝΤ1 MediaLab. Οι δευτεροετείς σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να του πάρουν συνέντευξη αλλά και να ταξιδέψουν, μέσα από τις ιστορίες του, στις χρυσές εποχές του ελληνικού τραγουδιού.

Η Μαρία Μπεκατώρου πέρασε ένα ευχάριστο πρωινό παρέα με του δευτεροετείς σπουδαστές. Με πολύ χιούμορ αλλά και πολλή ειλικρίνεια απάντησε στις ερωτήσεις των αυριανών δημοσιογράφων.

Στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 Media Lab βρέθηκε, επίσης η, Ράνια Θρασκιά όπου και «ανακρίθηκε», από τους σπουδαστές του 2ου έτους. Η ίδια χαμογελαστή και ευδιάθετη μίλησε για όλους και για όλα.

Σε ρόλο καθηγήτριας και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των πρωτοετών σπουδαστών του τμήματος  όσο «πιπεράτες» και αν ήταν, δίνοντας τους παράλληλα συμβουλές από την εμπειρία της στο χώρο των media.

Μια πολύ «γλυκιά» συζήτηση έκαναν οι πρωτοετείς σπουδαστές και με τον γνωστό ζαχαροπλάστη, Διονύση Αλέρτα, ο οποίος συμμετείχε στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, παρουσιάζοντας τις γευστικές δημιουργίες του.

Ακόμη μία διδακτική χρονιά του τμήματος δημοσιογραφίας του ANT1 Media Lab ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, προσφέροντας στους αυριανούς επαγγελματίες των media πολλές εμπειρίες, που θα αποτελέσουν εφόδια για την καριέρα τους.

Διαβάστε επίσης : Η Ράνια Θρασκιά μιλά στο FTHIS.GR για τους νικητές και τους χαμένους της τηλεοπτικής σεζόν!

Διαβάστε επίσης : Οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 μαζί σε επίδειξη μόδας!


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR